Engednéd, hogy a lányod, oshare keis és lolita legyen?
Kíváncsi vagyok rá, mit szóltok hozzá! Én az vagyok. x3
kép oshare keiről: [link]
kép lolitákról: [link] (sweetloli)
[link] (punkloli)
A 15 éves lány vagyok:
Hogy várod,hogy elfogadjalak ilyennek,amikor te egy puszta véleményt nem vagy képes elfogadni.pedig szokj hozzá,mert sokan ezt gondolják.
Nem nem vihogunk rajtuk mást csinálunk.Elmondom,hogy az egyik nagyon jó barátnőm is ezt a stílust követi de vele lehet beszélgetni és ezért szeretem.De látom,te makacs vagy és akinek nemt tetszik valami rajtad az már egy idióta ember.logikus.
Utolsónak: Velünk egy szinten? a magyarok már rég lesűlyedtek minden szint alá...
Ez olyan, hogy a rocker (vagy bármilyen) 15 éves kislányok akik abban a korban vannak, hogy csak az jó, amit ők mondnak, nem fogják azt mondani, hogy engednék a gyerekeiket más stílusba öltözni.
A szülőknek meg kedves kérdező ajánlom, egy kevésbé extrém kép belinkelését, vagy inkább magadról rakj ki képet, mert így nem tudják sokan elképzelni, hogy e stílus követői a magyar utcákon hogy is nézhetnek ki.
Nekem nem tetszik, ez van. Meg szerintem egy jó pár embernek nem fog még. Ez is van. De ettől még, ha ez neked tetszik, miért ne? Végül is stílust váltani bármikor lehet, ha megunod, ha meg jól érzed magad így, miért is ne?
Aki mindenestül megtiltaná a gyerekének miért tenné? Mert neki nem tetszik? És? Pl. ha én rühelleném a rockereket és teszem azt lányom én is kézen fogva vinném boltba és véletlen sem hagynám, hogy olyan ruhát vegyen amilyet akar, mert nekem nem tetszik a stílus, ahhoz mit szólnátok? Mindjárt igazságtalan lenn, mi? Pedig ugyanaz a helyzet, csak más ízléssel. Az ízlés meg nem vita tárgya, lévén objektíve megítélhetetlen.
(Mondom ezt úgy, hogy részemről alapöltözet a fekete ruha és - ha olyan idő van - a bőrdzseki.)
f/20
Helló, a sweetlolita kicsit ijesztő, a többi vagány, fiatalos és jópofa. Mire a kislányom felnő (most 3 éves) biztosan lesz másik, biztosan sokkal hajmeresztőbb hóbort. De akkor eszembe fog jutni, én meg az apjuk hogyan öltöztünk tinédzserkorban...punk haj, rocker szerkó...mi sem voltunk jobbak....de kinőttük. Ők is ki fogják nőni. Mi sem lettünk pszichopaták tőle. Szóval nekem nincs semmi bajom velük.
28/L
14:04-es: Szerencse, hogy nem a te lányod vagyok. Azért, mert éppen lolitába öltözködöm nem vagyok szellemi fogyatékos? Világos?
15:02: Velem is lehet beszélgetni. Csak Te nem tudsz, mint ahogy sok más ember sem, mert már rögtön előítélettel fordulnak felém.
Ennyit értek. Nem is ismertek, hogy az istenben mondtok ilyen véleményt rólam, hmm?
És még Én vagyok a nevetséges..
Annak a válaszolónak aki aztmondta, hogy kawaii, üzenem, hogy köszöntem. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!