Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednéd, hogy a lányod,...

Engednéd, hogy a lányod, oshare keis és lolita legyen?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok rá, mit szóltok hozzá! Én az vagyok. x3

kép oshare keiről: [link]

[link]

kép lolitákról: [link] (sweetloli)

[link] (punkloli)

2010. márc. 20. 23:13
 61/95 anonim ***** válasza:
76%
Uhh, utolsó válaszoló olyan kemény, mint a g*cisbugyi. Jól leosztott, kedves kérdező... Divat emós... anyás... baaka válaszoló, azt se tudja, eszik-e vagy isszák ezt a stílust, de azért magyaráz.Az ilyeneknek kéne inkább 1-2 pofon^^
2010. márc. 23. 16:24
 62/95 anonim ***** válasza:
29%
Úgy általában jellemző egy átlagos távol keleti emberre hogy nincs az életében semmi inspiráció. Vagy meghal végkimerülésben mert csak WoW-on tud érvényesülni és az váltja fől az életét (megtörtént eset) vagy felvesz ilyen bohócjelmezeket hogy kitűnjön a tömegből. Remélem azért a mi országunk még nem tart itt...
2010. márc. 23. 16:38
 63/95 anonim ***** válasza:
65%
Mielőtt villantasz a semmi agyaddal, gondold át, hogy van-e a szükség a válaszodra kedves utolsó -.-
2010. márc. 23. 17:04
 64/95 anonim ***** válasza:
17%
Ha valaki véleményét ócsárlod akkor legalább indokold meg miért nem tettszik kedves utolsó.
2010. márc. 23. 17:22
 65/95 anonim ***** válasza:
83%
Nos, kedves utolsó gondoltam, hogy magadtól is rájössz. Rosszul gondoltam, így tehát ki kell jelentsem, hogy nem vagy elég tájékozott ahhoz, hogy véleményt alkoss a távol-keleti emberekről.
2010. márc. 23. 19:53
 66/95 anonim válasza:
44%

Awhh oshare kei... imádom *-*

Én is hasonló rucikat hordok, csak kicsit lájtosabbakat ^-^

És nem tudom miért kell lenézni azokat akik szeretik ezt a stílust... Komolyan, nektek semmi sem jó -.-" Azért megnéznélek titeket a kinyúlt turkálós cuccaitokban ^^

Chu~

2010. márc. 25. 21:05
 67/95 anonim ***** válasza:

Kinyúlt turis? :D Már ne is haragudj, de nekem onnan van a földig érő bőrkabátom, amit vettem 4000-ért, és nem költöttem rá több 10000-ret.

Ez a hülye stílus, amit követni akartok, undorító! Plasztikáztatni a szemeteket kínaisra, vagy japánosra nem akarjátok? Úgy még rondábbak lennétek. Olyan, mintha a húgom ruháit rátok adnám, és illegetnétek magatokat. Nagyon értelmesnek, és érettnek fogtok látszani ezekben a gyerekes ruhákban. Szánalmas!

2010. márc. 25. 21:54
 68/95 A kérdező kommentje:

na mostmár kimondom

ROHADJATOK MEG !

A Te szar bőrkabátod a szánalmas. Köcsög.

2010. márc. 25. 22:14
 69/95 anonim ***** válasza:
Hát igen, megmutatkozik az oshare keis lolita színvonal...
2010. márc. 25. 22:19
 70/95 anonim ***** válasza:

Kislanyok vagytok meg, akik csak vakon kovetik a "divatot" es probalnak rettento egyediek lenni. Majd kinovod idovel, ez csak egy hobort. A viselkedeseden is latszik, hogy gyerek vagy meg. A hozzad hasonlo kamaszlanyok japanrol valo tudasa altalaban kimerul a felszines dolgokban, mint a haikuk, geigik, sushi, manga es anime. Termeszetesen ez nem baj, mert legalabb nyitottak vagytok a kultura fele, csak szamomra kicsit irritalo ez a viselkedes.

Visszaterve az eredeti kerdeshez, az en lanyom nem lenne ilyen, mert megnevelnem, es nem erezne szuksegesnek, hogy minden jott-ment hobortnak behodoljon.

2010. márc. 26. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!