Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tudnám fogyásra bírni a...

Hogy tudnám fogyásra bírni a lányomat?

Figyelt kérdés

160 cm,és 55 kiló.

Szerintem ez sok.

2015. jan. 25. 12:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell fogynia inkább arra ügyelj hogy ne hízzon, csak akkor egy kicsit majd ha magasabb lesz.Sportolás mindenképp jó ötlet.
2015. jan. 25. 14:55
 12/20 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Kérdező! Te ahhoz a generáciohoz tartozol, akinek a gyerekkroában kijött a Barbiebaba? Ez a magasság és kg teljesen átlagos páros, ahogy írta vki előttem is, inkább arra ügyelj, h a kamszkor ne dobjon rá még 20 kilot, illetve , hogy mozogjon, tornázzon, csinosodjon, de ne fogyjon! teljesen más önértékeléssel lép be a felnőttkorba szerintem, ha arra gondol, h na a következő években LE KELL fogynom, mintha arra gondolhatna, hogy tornázom heti 3x, és csinos fiatal nő lesz belőlem.
2015. jan. 25. 15:50
 13/20 anonim ***** válasza:

Olyan vagy, mint az egyik barátnőm anyja. A barátnőm is ilyen magas és ennyi kiló, és folyton cseszegette emiatt a barátnőmet, pedig abszolút nem kövér lány, főleg, hogy sportol is. A cseszegetésnek meg is lett az eredménye, a lány bulimiás lett. Te is tönkre akarod tenni a lányodat, csak mert nem felel meg az ideálodnak?

Tényleg, véletlenül nem a barátnőm anyja vagy?

2015. jan. 25. 17:08
 14/20 sandrachnologic ***** válasza:
Arrol nem beszelve, hogy milyen karokat tesz ezzel a magatartással a lánya amúgyis ingatag lábon álló kamaszkori onbizalmaba...
2015. jan. 25. 17:17
 15/20 anonim ***** válasza:

Jóég hol élünk...

Megkérdezhetem, hogy te hány kiló vagy és milyen magas?

2015. jan. 25. 17:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Ez szerinted sok?

Szerintem a világnak sok,hogy te még lélegzel.

2015. jan. 25. 20:55
 17/20 anonim ***** válasza:
30%

Ez az érték sokat nem mond. Én pl 171 cm vagyok és 50 kgnak tippelnek, pedig 61-65 között mozog. Barátnőm kb 163 cm és kb 80-nak tippeltem és megtudtam, hogy 63 kg. Lehet a lány túlsúlyos.

Amúgy én egy időben azért híztam meg mert lusta vagyok és voltam is kaját csinálni, anyu meg nem főz, így csokikon éltem. Most koleszban kb 4 kg lement rólam mert van kajàm rendszeren. Szóval rendszeresen adj neki enni. Lehet ő is olyan, mint én, aki lusta vagyok egy zsömlét megkenni, így inkább magában eszem.

2015. jan. 26. 16:36
 18/20 anonim ***** válasza:
81%

Ugyan ezek az értékeim vannak, én is 15 éves vagyok.

Kövérnek és undorítónak érzem magam, étkezési zavarokkal küzdök, vagdosom magam....

Alapból bennem volt a dolog, de nagyon jót tett az is az alacsony önbecsülésemnek, hogy anya napi szinten olyanokat vág a fejemhez, hogy 'add már ide a nadrágod, te úgy is olyan kövér vagy, hogy nem férsz bele...', 'rá ne állj a mérlegre, mert összetörik alattad...', 'tükörbe néztél ma? Elég kövér vagy...'

Tedd csak tönkre a lányod életét, hajrá.

2015. jan. 26. 21:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez szerintem se sok, de nem hiszem hogy azért fogyna a lányod mert te akarod. Majd hogyha ő is szeretne fogyni akkor fog.

egyébként én 170 cm vagyok és 55-60 kilo között mozgok. mindig azt mondja hogy sovány vagyok, gebe stb... de én így jol érzem magam, és a lányodnak is az a fontos hogy jól érezze magát a bőrébe. Nem az hogy te azt akarod(?!) hogy fogyjon

2015. febr. 3. 23:36
 20/20 anonim válasza:
Norbi, Te vagy az ?
2015. febr. 8. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!