Hogy tudnám fogyásra bírni a lányomat?
160 cm,és 55 kiló.
Szerintem ez sok.
Olyan vagy, mint az egyik barátnőm anyja. A barátnőm is ilyen magas és ennyi kiló, és folyton cseszegette emiatt a barátnőmet, pedig abszolút nem kövér lány, főleg, hogy sportol is. A cseszegetésnek meg is lett az eredménye, a lány bulimiás lett. Te is tönkre akarod tenni a lányodat, csak mert nem felel meg az ideálodnak?
Tényleg, véletlenül nem a barátnőm anyja vagy?
Jóég hol élünk...
Megkérdezhetem, hogy te hány kiló vagy és milyen magas?
Ez szerinted sok?
Szerintem a világnak sok,hogy te még lélegzel.
Ez az érték sokat nem mond. Én pl 171 cm vagyok és 50 kgnak tippelnek, pedig 61-65 között mozog. Barátnőm kb 163 cm és kb 80-nak tippeltem és megtudtam, hogy 63 kg. Lehet a lány túlsúlyos.
Amúgy én egy időben azért híztam meg mert lusta vagyok és voltam is kaját csinálni, anyu meg nem főz, így csokikon éltem. Most koleszban kb 4 kg lement rólam mert van kajàm rendszeren. Szóval rendszeresen adj neki enni. Lehet ő is olyan, mint én, aki lusta vagyok egy zsömlét megkenni, így inkább magában eszem.
Ugyan ezek az értékeim vannak, én is 15 éves vagyok.
Kövérnek és undorítónak érzem magam, étkezési zavarokkal küzdök, vagdosom magam....
Alapból bennem volt a dolog, de nagyon jót tett az is az alacsony önbecsülésemnek, hogy anya napi szinten olyanokat vág a fejemhez, hogy 'add már ide a nadrágod, te úgy is olyan kövér vagy, hogy nem férsz bele...', 'rá ne állj a mérlegre, mert összetörik alattad...', 'tükörbe néztél ma? Elég kövér vagy...'
Tedd csak tönkre a lányod életét, hajrá.
Ez szerintem se sok, de nem hiszem hogy azért fogyna a lányod mert te akarod. Majd hogyha ő is szeretne fogyni akkor fog.
egyébként én 170 cm vagyok és 55-60 kilo között mozgok. mindig azt mondja hogy sovány vagyok, gebe stb... de én így jol érzem magam, és a lányodnak is az a fontos hogy jól érezze magát a bőrébe. Nem az hogy te azt akarod(?!) hogy fogyjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!