szerintem mondd neki, hogy kezdjen sportolni, mert klassz kikapcsolódás és frissíti az agyat is, vagyis könnyebben lehet tőle tanulni:D Esetleg kérdezd meg ,hogy érdekelné-e valami, tényleg bármi (karate, kickbox, úszás, foci, tenisz) és beszéljétek át, hogy mi érdekli. vagy akár járhattok együtt zumbára is, mi anyuval szoktunk menni és szerintem vicces :D
2015. jan. 25. 12:55
4/20 anonim válasza:
Nem tunik soknak. hany eves?
2015. jan. 25. 12:57
5/20 anonim válasza:
Te nem vagy normális!
Teljesen jók ezek az értékek! Kamasz, még rengeteget fog változni!
Vagy az lenne a jó, ha anorexiás lenne?
Ha lenne rá ok, amiért fogynia kellene, akkor úgy vehetnéd rá, ha együtt változtattok étrendet (elkezdesz normális ételeket tenni az asztalra), és együtt sportoltok valamit. Ja, Bocsi. Gondolom a te tested tökéletes, és neked ilyenekre nincs szükséged, csak a lányod kövér...
2015. jan. 25. 12:59
6/20 sandrachnologic válasza:
Mikor kamasz voltam 165 cm voltam 65 kgval, s/m volt a ruhameretem. Miert kene fogynia? Mit szeretnél hogy csak az xxs-es holmikba ferjen bele? Teljesen normalisak az ertekei, egyebkenr meg biztosan fog meg nyúlni is. Amugy meg ha o normálisnak érzi magat (hat persze, hiszen az is!!!), akkor te miert akarod hogy fogyjon? Es ehhez mit szol a lányod?
2015. jan. 25. 13:05
7/20 anonim válasza:
Egy anorexiás, zöldségeken élő, sosem leszek fejben több, mint 20 éves, anya jut rólad eszembe, akinek van egy egészséges tinilánya, aki jól is néz ki, hús is van rajta, nem csak ráncos bőr, és magadhoz képest kövérnek látod. A számok nem hazudnak, a probléma nem a lányod testén van, hanem az "ön készülékében".
2015. jan. 25. 13:06
8/20 A kérdező kommentje:
15 éves.
2015. jan. 25. 13:54
9/20 anonim válasza:
Először is tájékodzódj kérdező mielőtt szegény gyerekedet "fogyásra" fognád. Önmagánban az, hogy hány cm és hány kg nem mond semmit, ami fontosabb mennyi a testzsír %-a, van-e "háj" rajta, mennyit mozog, miket eszik, iszik stb. Ezek ismeretében már esetleg meg lehet mondani szükség van-e "fogyásra" vagy nincs. A legjobb lenne, ha szakemberrel konzultálnátok.
De ebben a korban még nem kellene sem fogyókúrázni, sem diétázni bőven elég az egészséges táplálkozás (nem csoki, péksüti, üdítő, stb.) és a rendszeres mozgás.
2015. jan. 25. 14:08
10/20 anonim válasza:
Ez komoly? Mar hogy kene fogynia? Teljesen rendben van a sulya a maggasagahoz. Elment az eszed?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!