Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Nem fogom bírni!

Mit tegyek? Nem fogom bírni!

Figyelt kérdés
Másodéves vagyok egy igen erős gimnáziumban (kéttan.). A tavalyi évet elszúrtam eléggé, most aránylag jól teljesítek DE! oszt.társaimmal nem jövök ki jól, suli mellet semmi időm sincs, emiatt sokszor vagyok feszült,és a dühömet mindig a szobatársaimon töltöm ki.volt, hogy megütöttem(!!!!)az egyikőjüket,vagy csak úgy belekötöttem.Nagyon szeretem őket, ők a második családom. Segítsetek könyörgöm!!!!!!

2014. jan. 11. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szüleidnek beszéltél erről? jó lenne, ha meg tudnád velük beszélni, végül is ők ismernek téged a legjobban, ők tudnának tanácsot adni, hogy az adott helyzetben mi a legjobb.

koliban laksz? a kolis nevelőtanár nem elég jófej, hogy vele megbeszélhesd? vagy az iskolapszichológus? nem kell tőle félni, nem gyagyások járnak hozzá, hanem olyanok, akik beszélgetni akarnak valakivel(és ő olyan, mint a pa, akinek gyónnak, hogy szakmai titoktartás miatt nem mondja el senkinek).

gondold végig a lehetőségeket, koliváltás, iskolaváltás, bejárás, délutáni program, sport, stb...

2014. jan. 11. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Neee. Kérlek ne tedd ezt. Neked sem esne jól! Gondold bele magad a helyzetükbe mielőtt beléjük kötsz!
2014. jan. 11. 21:50
 3/8 A kérdező kommentje:
szüleim morzsákat tudnak (a családban sorra jönnek a bajok) sulit év égéig nem válthatok,mert anya nem hagyja, a koli meg teljesen jó nekem. Iskolapszcihológusnál már voltam nem ért sokat. röpizni járok,ez az egyetlen ami kikapcsol, koleszos tanárral beszéltem, ő se tud segíteni, amikor egyszer nagyon nem bírtam, kértem tőle nyugtatót, de félek hogy függő leszek.
2014. jan. 11. 21:54
 4/8 A kérdező kommentje:
bejárás nagyon komplikált lenne.
2014. jan. 11. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
járj el boxolni :) valami sport akár heti kétszer hátha jó lenne levezetni a feszültséget.
2014. ápr. 26. 13:41
 6/8 anonim ***** válasza:

menj másik suliba

eddig a két tannyelvű egyik ismerősömnek sem jött be, pedig ők már elvégezták

2014. ápr. 26. 14:05
 7/8 A kérdező kommentje:
a suliváltással az lenne a baj, hogy vissza kellene jönnöm ide, ahol élek, és én abba úgyszintén kikészülnék (más okok miatt)
2014. ápr. 26. 14:14
 8/8 anonim ***** válasza:
találj ki valamit amiben 100%-ig ki tudsz kapcsolódni, így tudnál pihenni, türelmesebb lennél
2014. ápr. 26. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!