Vajon bírni fogom? Van még így valaki rajtam kívül? Jó anya lehetek?
Nyugodj meg, minden jön magától. Én sem hittem el, de igaz, létezik az a bizonyos "anyai ösztön".
Amikor ott lesz mindig tudni fogod hogy mit kell vele csinálni.
NE PÁNIKOLJ!!
BOLDOG BABAVÁRÁST!!!!
1hós kislány anyukája :)
Hát, én sem voltam az a nagy gyerek-barát. Addig érdekeltek, amíg csendben nézelődtek. De megoldódott, mostmár imádom őket, nem csak a sajátomat, másét is szívesen babusgatom, ha elfogadja.
Szerintem nem lesz gondod, a sajátjához mindig máshogy viszonyul az ember.
én is "ántitálentum" voltam, és állítólag jól csinálom :)
de komolyan, tényleg minden tuti jól megy.
nincs gondom, ráhangolódtunk egymással a bébivel.
Ezzel én is így voltam. Ha gyerekes barátnőhöz mentem, utána mindig mondtam, hogy aranyos, de azért nekem otthonra nem kéne ilyen, ordító kis szörnyetegeknek láttam őket. Mikor terhes lettem, megijedtem a teszt láttán (pedig terveztük).
Mióta megszületett, ő a mindenem! Olyan türelmem van hozzá, hogy mindenki csak csodálkozik (magamat is beleértve, pedig 38 évesen szültem). El nem tudom mondani, hogy mennyire imádom, igazi ősanya lettem :).
Ha valaki a környezetemben terhes lett és ugyanezt mondta amit most én, meg voltam róla győződve, hogy csak azért mondja, mert most már nem mondhat mást, nem fogja bevallani, hogy mégsem kellett volna.
Életem legnagyobb tévedése volt ez a gondolat, bár ha nem lett volna gyerekem, valószínűleg akkor ezt sose tudom meg.
Nem győzök érte hálálkodni a sorsnak :).
Sőt, annyira belejöttem, hogy óvodai dajka tanfolyamon gondolkodom :).
nyugi, én nem akartam szülni, nem vagyok egyáltalán "ősanya" típus.
lazán, könnyedén, bár tudom, hogy nem könnyű, én sem vagyok ilyen. nem lesz időd filózni, az bizti. :)
minden megy magától, el fogod tudni látni.
én mindentől paráztam, aztán ahogy odakerültem, minden ment.
csak ne hagyd, hogy befolyásoljanak, hallgass meg mindenkit, de Te dönts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!