Szerintetek is felelőtlen anya vagyok?
Akkor lettél volna felelőtlen, ha nem viszed el a vizsgálatra, vagy ha véletlen ott hagyod szegény gyereket, te meg vígan hazamész. :)
Nyugi, balesetek vannak. A gyerekek gyorsan cselekednek és pikk-pakk megvan a baj, a lehető legfelelősségteljesebb anyuci esetében is...
Nem vagy felelötlen, de azért tanultál valamit, hogy egy pillanatra sem hagyjuk a gyereket a pelenkázón.
Simán elöre is vethette volna magát.
11 hós, ahogy írod mozgékony baba, egyetlen pillanat alatt tud levetödni a pelenkázórol.
elsö lányom sehonnan sem esett le, mindig nagyon figyeltem rá. ahogy most másodikra sem. 8 hós. ha le kell hajolnom a pelenkázó mellett akkor tartom a kezemet rajta, ha csak a szekrényhez kell mennem kikapni valamit felkapom és öt is viszem. még kakás seggel is.
szerintem ne törödj ki mit mond, de mindenképpen tanulj ebböl és legközelebb egy pillanatra se állj el mellölle.
ha olvasod ezt az oldalt napi 2x van kérdés, hogy leesett a babám ninnen meg onnan, na ök is csak a kabátot vették fel.
Tanúltál belöle, legközelebb jobban figyelsz rá!
Nem szabad megbízni a gyerekben, mert sosem tudni mire képes!
5-s vagyok.
na így már más. ha elöre nem tudott volna leesni, akkor meg kapják be.
nekem a 8 hósom állandóan beveri a fejét, és ez nem nagyon zavar, az elsö lányom is ezt tette, ahogy felül, feláll el is esik.
lényeg hogy magasról való leesést kell megakadályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!