Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is felelőtlen...

Szerintetek is felelőtlen anya vagyok?

Figyelt kérdés
11 hónapos babámmal havi mérésen voltunk múlthéten a védőnőnél. Már jöttünk el, és felöltöztettem a kicsit, fent ült a vetkőztetőn, én meg vettem fel a kabátomat, és egyszercsak gondolt egyet és hanyatt vágta magát. Kicsit megütötte a fejét. Erre pár anyuka olyan furán nézett rám, és összesúgtak mögöttem ahogy jöttem el. Ma már visszahallottam hogy milyen felelőtlen vagyok, hogy nem figyelek eléggé a gyerekemre. Nem is gondoltam volna hogy így hanyatt dobja magát hirtelen. 6 hónapos kora óta megül egyedül, és mostmár egyedül jár. Tényleg felelőtlen vagyok, és mindenki más olyan szuper anyuka?
2013. márc. 5. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mit foglalkozol másokkal? Én már beszélgetni se szeretek másokkal mert mindenki olyan baromi tökéletes és minden olyan szuper az életében, csak én vagyok egy nyomi...
2013. márc. 5. 14:54
 12/14 anonim ***** válasza:
dehogy vagy!nem lehetsz síva akinek 4 keze van.nem kell adni arra amit mások mondanak mert megzavarodsz! :)
2013. márc. 5. 17:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Az enyém is 11 hónapos és ma 10 perc alatt két pukli lett a fején. Pedig velem volt a konyhában. Így nónek fel. De én is próbálok mégjobban odafigyelni.
2013. márc. 5. 19:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez legyen a legnagyobb hibád. Hidd el még a legóvatosabb anyukák gyerekei is megütik magukat néha. Én is figyeltem folyton a fiamra, mégis történtek vele balesetek. Nem akarlak elkeseríteni, de ha majd járni vagy szaladni fog, akkor is el fog esni, és nem lehetsz folyton a sarkában, hogy elkapd. Amit lehet megakadályozol, de ettől még eleshet.

Ez még nem a világ vége, ne keseregj, főleg, hogy nem lett baja. Ő már nem is emlékszik rá, csak te rágódsz. A hátad mögött sutyorgókkal ne törődj. kiben nincs elég gerinc ahhoz, hogy szemtől szembe kritizáljon, azzal nem érdemes foglalkozni.

2013. márc. 5. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!