Hogy lehet ezt bírni? Vagy alapból rossz anya lennék, azért bírkózom ezzel ilyen nehezen?
Az én párom néha megy csak el itthonról, de úgy érzem, mintha állandóan csavarogna. Engem csak azért zavar, mert én nem mehetek. Ettől függetlenül csesztetem is állandóan, szerintem már kezd elege lenni az egészből, pedig hozzátenném, bármit kitalálok, azt előteremti.
A anyaság nincsen összefüggésben ezzekkel az érzésekkel, inkább az ingerszegénység, ami közrejátszik. Sajnos szerintem el kell fogadni, és mással lekötni magad. Ha a babád elaludt, "kapcsolódj ki" te is. Egy jó könyv, egy film, egy jó fürdő csodákra képes. A lényeg, hogy rossz anya biztos nem vagy!!!!
De miért nem fér bele?Nincs nagyi,aki 1-2 órára vigyázna,míg elmész kávézni v. egy moziba a barátnőiddel?Vagy anyagi nincs rá esetleg?
Mi a barátainkkal voltunk bowlingozni délután,egy abszolút kultúrált cigimentes helyen 1-2 órácskát a gyerkőccel.Mivel többen mentünk mindig volt ki vigyázzon rá míg gurítottam,így babakocsit sem vittünk.Gondolom már a lányod simán ül,vagy már jár is talán.Strandon(természetes víz) is voltunk
már.Azt értem,hogy a párod nincs itthon,de anyuddal,v. a barátnőkkel is lehet menni ilyen helyre gyerkőccel együtt.Ez is kikapcsolódás,a 4 falhoz képest.
Elhiszem,hogy rosszul esik,de tényleg nem tőletek megy el.Nekem 9 hónapos a kislányom.
Nagyon megértelek, hasonló érzésem van sokszor nekem is. A férjem belesodródott egy hobbizenekarba. Egy ideig csak 'örömzenélni' jártak össze, de most már több fellépésről is szó van. Meg tudnék őrülni ettől!!! - mert látom a veszélyeit, nem lesz ennek jó vége :-(
Tényleg igazságtalan, hogy nekünk otthon kell ülnünk, az apáknak meg ekkora a szabadsága. Mondjuk ezt valamennyire a természet rendezte így, hogy az anyáé a gyerek... a párod végül is nem tehet róla, hogy otthon te egyedül érzed magad - ezért nem tanácsolnám, hogy rágd a fülét az esti szórakozásai miatt, inkább mindig mondd neki kedvesen, hogy mennyire hiányzik nektek, hogy várjátok már hogy együtt legyetek - így nagyobb kedvvel jön haza.
Ha a telefonba sírsz neki, akkor már felhívni sem fog szívesen. Tudom hogy nehéz, de vegyél erőt magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!