Tényleg lusta rossz anya aki többnyire bébiételt ad babájának?
És még meg is kellene kövezni érte...
Te most ezt komolyan kérdezted?
Akkor ezek szerint az is lusta, aki mosógéppel most, és nem kézzel, vagy eldobható pelenkát ad a gyerekre?
Semmiben sem jobb az, aki pl maga csinálja. Egyébként az sem olcsóbb. Meg ahogy írták, nem is biztos, hogy egészségesebb, sőt... Ismerősöm almatermesztő. Permetezi is rendesen, varasodás, pajzstetű meg hasonlók ellen. Több ezer almafája van. De a szorgalmas permetezés ellenére vannak olyan almák, amik elkapják. Ezek piros pöttyösek a pajzstetűtől, kopottnak tűnnek a varasodás miatt. Ezeket ugye nem tudja eladni. Van egy pasi, aki ezeket olcsón megveszi tőle, és viszi a piacra eladni. És miért tudja eladni? Miert azt mondja, hogy BIOALMA. Azért ronda és csúnya, foltos és apró, mert NEM PERMETEZTÉK. És képzeld, amikor ismerős az almát 120 FT/kg-ért adta, ez a pasi a hibásakat 150 FT/kg-ért. A sok birka meg meg is vette, mert az ugye bioalma. Fogalmuk sem volt, hogy egyáltalán nem bio, sőt... Azon már a permet sem segített.
Első gyerekem kizárólag a bébiételeket ette meg. Hiába főztem neki, nem ette, inkább akkor nem evett semmit.
Második gyerekemnek viszont csak a főztöm kellett babaként :)
Szerintem ezt a gyerek dönti el, hogy mit akar enni.
Nem tartom magam emiatt lusta, rossz anyának.Rossz anya az egyik ismerősöm,aki otthagyta a családját,a 3 éves kisfiát,mert kiment külföldre a szerelméhez...na nekem ő a rossz anya.
Anyukáméknak van telkük,ahol zöldséget,gyümölcsöt termesztenek.ők nem permetezik,tudom hogy megbízható forrás,ha van idény zöldség/gyümölcs,akkor azt adom neki természetesen.De mi pl decemberben kezdtük a hozzátáplálást,és ilyenkor 1-2 dolgot igencsak nehéz beszerezni.tescos cuccal nem akarom mérgezni,nekem megbízhatóbbak ebből a szempontból az üvegesek.A védőnő is tanácsolta,hogy ne kezdjünk egyből prímőr kajával. A lusta rossz anya fogalma tehát nem itt kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!