Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor induljak? Meddig lehet...

Mikor induljak? Meddig lehet birni a fájásokat? Tudni fogom, hogy mikor nem josló fájások, ha nem folyik el a magzatviz?

Figyelt kérdés
38. hetes terhes vagyok. Hétfön voltam orvosnál, akkor már egy ujjnyira nyitva volt a méhszájam, a nyákdugo is távozott. A dokim azt mondta, hogy minden rendben van, a következő vizsgálatnál már lehet szülünk. Vasárnap òta minden nap vannak görcseim, egyre sürübben, viszont elég rendszertelenek. Tegnap bekeményedett egy picit a hasam is. és sokszor már azt érzem, mintha teljesen lent nyomna a pici. Magneb6ot mar a dokim javaslatára nem szedhetek. De eléggé bizonytalan vagyok mikor is induljak a kórházba. A fájásaim türhetőek. De csak ha fekszem kb. egész nap. Valakinek valami tanács? Mindent szìvesen várok.
2013. okt. 10. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Rendszertelen fájások után jön majd a rendszeres, én is így voltam. De azt viszont semmivel sem lehet összetéveszteni mikor elkap az első 1-2 fájás, aztán erősödik. Én már a kórházba feküdtem és 4 percesekkel mentem szülni, de előtte már 2 napja vajúdtam.10 percesekkel visszaküldtek a szobámba, hogy majd erősödik az.. 1 nap alatt sikerült is erősödnie. Szerintem ha közel van a kórház akkor ráérsz bemenni főleg, hogy első szülés. Ha messzebb van akkor bemehetsz előbb is a biztonság kedvéért, persze ez függ attól is, hogy-hogy indul meg a szülés.
2013. okt. 10. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
hidd el,fogod tudni! igaz nekem nem voltak jóslóim,nem udom milyenek. amikor nekem fájt, akkor már volt,hogy fájás közben alig kaptam levegőt, csak állva bírtam elviselni és megrendíthetetlenül megfogalmazódott a fejemben,hogy hívni kell a mentőt. minden kismamának megfordul a fejében,hogy nem fogja megismerni a valódi fájásokat,de sztem ilyen még nem nagyon fordult elő.
2013. okt. 10. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Én onnan tudtam, hogy már igazi fájásaim vannak, hogy összegörnyedtem, mikor jöttek. Ezeket nem lehet összetéveszteni a jóslókkal, hidd el.
2013. okt. 10. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:
jóslóim nem voltak, magzatvíz nem folyt el. Az igazi fájások rendszeresen jöttek, sűrűsödtek. Aztán egyszer csak annyira fájt, hogy ha addig nem mentem volna be a kórházba, akkor tutira indultam volna, semmi kétség nem maradt bennem, hogy ez már az.
2013. okt. 10. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Jóslófájások elmúlnak rendszertelenek,melegviz hatására elmúlnak,az igazi fájások rendszeresek percenként jönnek folytatodik nem múlik el.méred az időt fájások között.
2013. okt. 10. 14:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) .. remélem,hogy most már hamar itt lesz az idő,mert elèg kimerültnek érzem magam.. éjszaka óránként fent vagyok,vagy a pisik miatt,vagy a görcsök miatt.. és lelkileg is kezdek fáradni,hogy minden percben figyelem "nem szülünk?" ..
2013. okt. 10. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!