Van olyan, hogy nem folyik el a magzatvíz és a fájásokat sem érzed, mégis megindul a szülés?
én is ezt kérdeztem anno az orvostól, mármint úgy h nem fog a gyerek csak úgy elindulni.....azt mondta az első gyereknél pláne nem jellemző
olyat már hallottam, h nagyobb fájdalmak nélkül kinyílik a méhszáj, de azért 3-4 ujjnyinál már érzel "valamit" nyugi
a méhkeményedésekkel kezdődik általában a folyamat, de azt is észre lehet venni
Van ilyen. Itt vagyok én. Sem a magzatvízem nem folyt el, sem fájásaim nem voltak, még azután sem, hogy burkot repesztettek és oxitocint kaptam ja és a méhszájam sem volt nyitva, csak jó indulattal 1 ujjnyira. Így császár lett. És azért indították, mert belekakilt a magzatvízbe és azt mondta az orvos, mert annak ellenére, hogy nem voltak fájásaim, mégis vajúdás volt és tönkrement a méhlepény. És a kórházban sem hitte el senki, hogy szülök, nem is vizsgáltak 3 szor küldtek vissza a szobámba, hogy ilyen nincs.
A másodiknál volt magzatvíz folyás, bár a burok ép volt, és fájásom akkor sem. És alig volt nyitva a méhszájam. És szintén császár lett. Mert az első tapasztalatából láttuk ebből sem lesz semmi.
Úgyhogy van ilyen.
Szia!
Az orvosom nekem azt mondta, hogy amikor kezd kinyílni a méhszáj, lehet csak keményedéseket fogok érezni. Viszont bizonyos tágulás után már jönnek a fájások is és a magzatvíz is elfolyik. Fájdalom nélkül senkinek sem megy. Az én fájdalomküszöböm is magas, de ezt azért megéreztem. Pedig engem császároztak, 8 perces fájásokkal mentünk a szülőszobára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!