Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan, hogy nem érzi az...

Van olyan, hogy nem érzi az ember lánya a szülés előtti összehúzódásokat? Az honnan tudja, mikor kell menni a kórházba? Tegyük fel, nem folyik el a magzatvíz sem.

Figyelt kérdés

Anyukám mondta, hogy ő nem érezte. A kórházban volt reggel vizsgálaton, ott mondták neki, hogy fájásai vannak, menjen haza a cuccáért, és vonuljon be szülni.

Ő meg csak nézett, hogy neki ugyan nincsenek.....

Ha nem szólnak neki, otthon szül meg úgy, hogy észre sem veszi?

2011. márc. 16. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
van ilyen! nekem sem voltak fájások, csak keményedtem... éjfélkor mentünk be a kórházba, mert éreztem h kezdődik...délután fél3 körül kezdtem fájni, 5 előtt született meg fiam.
2011. márc. 16. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
99,99% hogy észreveszed! Nagyon fáj! Szerintem az, hogy valaki ne vegye észre, ritka, mint a fehér holló!
2011. márc. 17. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Anyukám ugyanígy járt,ő sem érezte.2 héttel túlhordta a nővéremet,és a kórházban mondták neki,mikor bement,hogy most fog szülni.Az egész szülés alatt nem fájt neki semmi,csak az,amikor 3 órán keresztül varrták össze,mert mindene szétszakadt odabent.(Kb 1 hónap kellett,mire újra tudott rendesen sétálni az utcán úgy,hogy ne kapaszkodjon semmibe.)

:((

Szóval ettől félek,hogy mi van,ha én sem érzem meg.Remélem nem öröklődik.

Szóval tényleg ritka,de van ilyen.

2011. márc. 17. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első 2 szülésnél én sem éreztem, a hasam sem keményedett, az nst is lapos volt. Csak mivel indított volt mindegyik, így időnként megvizsgáltak, és onnan tudtam, hogy tágulok.

A 3.szülés is indított volt, na ott volt fájdalmam, de a hasam nem keményedett így az nst is lapos volt...

2011. márc. 17. 14:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Hát úgy néz ki, előfordul az ilyesmi...

:-) Reméljük, nem itthon fog kipottyanni :-)))

30 hetes vagyok egyébként.

2011. márc. 17. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!