Tegnap megvizsgált a doki, (majdnem ott szültem meg úgy fájt) azóta barnás cucc folyik. Méhszáj 3111. (2. baba. ) Szerintetek mikor szülök? 38+1
Nekem ilyet 39 hetesen csinált a dokim, amikor az ikreimmel terhes voltam. Akkor 2111 volt az értékem, azt mondta, hogy ettől be is indulhat a szülés, de lehet, hogy nem, csak tovább nyílik a méhszáj. 4 nap múlva kellett mennem indításra, vagyis hogy megnézze, tovább nyíltam-e, mert akkor rögtön indítana. Így is volt, 2222 lett a 4 nap múlvai időpontra, meg is kaptam az oxit, másnap reggelre megvoltak a babáim.
Amúgy ez tényleg a legfájdalmasabb dolog, nekem vajúdás közben is csinálta és hát legszívesebben tökön rúgtam volna, az oxitocinos fájások sehol nem voltak ahhoz képest. Azt mondta ilyenkor elmasszírozza a méhszájat...
Szóval zülhetsz akármikor innnentől, de nem biztos, hogy "azonnal". Kicsit megpiszkálta a méhszájadat, ennyi. Nekem is folyt barnás cucc...
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!