Nagyon kevés a menstruációm, időben megjött, de naponta alig folyik 3-4 csepp barnás vér. A hasam egyáltlán nem fáj és ez megy már 3 napja. Nemtudom, hogy most vagy terhes vagyok vagy progeszteron hiányos. Szerintetek?
Figyelt kérdés
#Szerintetek terhes #progeszteron hiányos vagyok?
2013. máj. 11. 22:02
1/6 anonim válasza:
Hát, ha nem védekeztetek, akkor akár terhes is lehetsz.
Nagyon sok kismamának az első 2-3 hónapban van hüvelyi vérzése a terhesség alatt. Vegyél egy tesztet és csináld meg.
Az is igaz, ha nem volt peteérésed a ciklus alatt akkor is előfordulhat, hogy gyenge vérzés van csak.
2/6 A kérdező kommentje:
Már csináltam egy terhességi tesztet ami negatív lett, de engem azért nem győzött meg teljesen.
2013. máj. 11. 22:19
3/6 anonim válasza:
Ha máskor normális a vérzésed, akkor inkább utal terhességre a dolog. Pár nap múlva tesztelj megint, aztán ha nem múlik, érdemes orvoshoz menni.
4/6 A kérdező kommentje:
pont ma csináltam megint, de ez is negatív lett.
2013. máj. 13. 16:03
5/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mi volt a gond? Mindig normális a menstruációm de legutóbbi alkalommal nagyon kevés és barnás vérzésem volt. Miután elmúlt elkezdtünk nem védekezni baba miatt. Most gondolkodom vajon minden rendben van velem vagy vmi gond lehet?
6/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom mi lehetett a pajom, eltelt 1 hónap aztán rendesen megjött, lehet egyszerűen ez a hónap csak ilyenre sikeredett, utána olvastam, hogy néha van ilyen a menstruációban
2013. szept. 25. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!