Félek, hogy fogom bírni 2 gyerekkel? Ti hogyan csináltátok/csináljátok? Minden ötlet jól jön!
A kistesó már úton van, visszacsinálni nem tudod. De neked ez így rendeltetett, gondolj bele milyen sokaknak nem jön össze. Így alakult így lesz jó!!!
Nálunk szinte napra 2 év a korküli, annyiban volt rossz,h a nagy akkor kezdett szobatiszta lenni, nálunk féltékenység nem igen volt, irigység van a játékokra, amióta a kicsi helyzetet változtat, a nagy akarattal soha nem bántotta a kicsit, úgy gondolom, hogy kistesó kell, a nagynak, a kicsinek és a szülőnek is:) Nem kényeztetem annyira túl a nagyot:) Nekem a legnagyobb parám az volt, hogy tudom-e a kicsi annyira szeretni, mint a nagyon igen tudom:)
A nagy nekem is nagyon rossz alvó volt, -nem annyira , mint a tied..-, a kicsinél meg az evéssel volt gondunk.. minden gyerek más és más, még az egy alomból valók is:) De a második általában sokkal nyugisabb!!:)
Lesznek nehéz időszakok, de hamar túl lesztek rajta! És így lesz jó!:)
Nálunk 23 hónap van a gyerekek között. Ne aggódj rajta, mert meg fogod oldani a problémákat, mikor kell. Nálam az volt az alap, hogy próbáltam a nagynak megtartani a napirendjét. Ez be is jótt. Mostmár 10 hónapos a kicsi, és már hozzászokott, hogy alkalmazkodik a nagy napirendjéhez. Volt, hogy vmirt félbe kellett hagynom a szoptatást, de aztán folyt.köv.
A helyzetek hozzák magukkal a megoldást is, jobban félsz tóle, mint amilyen nehéz lesz, legalábbis az elején így volt nálunk. Aztánmindig jónnek az újabb nehézségek, amiket szintén ügyesen meg fogsz oldani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!