Meddig nem ártalmas ez a tempó? Meddig fogom bírni?
Én még a szülés előtti napon is dolgoztam. Otthon pedig elláttam a háztartást. Nem lett ettől semmi bajom sem nekem, sem a babámnak.
Nem kell a sok kényeskedőre hallgatni! Ha neked nem megterhelő, akkor OK így.
38 hetes vagyok, van egy 4 évesem, még dolgozom, a héten költöztünk.
Ma 8-tól 14-ig a lányommal vásároltunk, le sem ültünk, bejárták az egész piacot.
Nem betegség a terhesség, hogy feküdni kéne végig. Ha bírod, dolgozz!
Gondolj bele, ha nem dolgoznál mennyit híztál volna!??
A hízás relatív. Ne úgy gondolj rá, hogy ez most mind tömény háj, ami lerakódott...Ebben ott van a baba, a magzatvíz, a méhlepény, az esetleges megduzzadt cicik, vagy egy kicsit vizesedsz, ami még nem látványos.
Általában azt mondják, hogy a második trimeszter a legkönnyebb, a vége a "terhes", amikor már nagy a pocak, a baba itt nyom, ott feszít...
Ha jól érzed magad, jól esik a séta, nem érzel ólmos fáradtságot, nyugodtan csináld.
Egyébként sok kismama néha görcsösen nem tudja elengedni a "régi" tempót, a soraidban is benne van, hogy félsz, ha leállsz, hízni fogsz. Eljön a pont, amikor már nem leszel ennyire fitt, el kell fogadni. A vérnyomás pedig nem játék, lehet, hogy az orvosod fogja javasolni, hogy az utolsó trimesztert otthon töltsd.
Élvezd a babavárást, csináld azt, ami jól esik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!