Szex után ártalmas a keményedés, méhösszehúzódás?
Nem volt orgazmusom, mert ahogy éreztem h keményedik a hasam, próbáltam minél kényelmesebb pózban maradni és már nem tudtam úgy kikapcsolni. Nektek is sokat keményedik a hasatok? Mennyire ártalmas a babára nézve? Szinte már ott tartok h nem merek házaséletet élni :-( Szedek magnéziumot is.
23 h km
Nekem azt mondták mikor először terhes voltam, hogy ami jó a mamának, az jó a babának! :D
Milyen magnéziumot szedsz?
Én is azt hallottam, de a keményedés nem vmi jó érzés :-(
MagneB6 extra-t szedek.
Szedj magnerotot! Sokkal jobba mint a MagneB6! Én is azt szedtem onnantól, hogy szex közben keményedtem és onnantól nem volt gond!
Lányommal is azt szedtem és most is azt szedek!
Azt mondják az orvosok, normál terhességnél ez nem gond, ilyenkor ezek ártalmatlan keményedések. De ha valami miatt veszélyeztetett a terhesség, akkor meg is tiltják a szexet.
Ha nincs semmi baj a terhességgel, a babára nem ártalmas, csak persze módjával. Az én férjem most úgy örül nekünk, szinte naponta szexelne, ezt azért nem merem megengedni, de hetente 1-2-3 belefér.
És persze a magnézium az jó, de ha sűrűn keményedsz, akkor abból minél erősebbet, pl. Magnerot.
31 h km
A másikat nem ismerem, de a Magnerot nagyon jó! Én is sokat keményedtem és ez sokat segített!
1.
Mennyit szedtél magneB6ból?
A megnerot 500mg-os a magneB6 48mg!
Napi 2X1 bőven elég kell hogy legyen! Bár én csak akkor szedem ha kell, nem szedem minden nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!