Mennyire gyakori ilyen korban a méhösszehúzódás/keményedés?
Figyelt kérdés
21+5 hetes terhes vagyok és kb. 20 hetesen éreztem először. Nem jár semmilyen görccsel, csak bekeményedik a hasam hol egyik fele csak (egy kis labda formájában), vagy a hasam alja. Ez mennyire veszélyes? Mennyi keményedés normális? És hány hetes kortól?2013. ápr. 8. 07:12
1/7 anonim válasza:
Neekm ilyenkor még semmi nem volt, de egyénileg változó.Szedj magnéziumot!37hkm
2/7 anonim válasza:
Ja és kb 32 hetes kortól normális kb a keményedés ha sűrűbb.Sok pihenés,ágynyugalom, ne cipelj nehezet stb.
3/7 A kérdező kommentje:
Szedek magnéziumot, nem emelek és nem dolgozom már a m.helyemen. Mégis van h bekeményedik a hasam... Mitől? Magzatmozgástól is lehet?
2013. ápr. 8. 07:36
4/7 anonim válasza:
A kis labda az a baba. :) Kinyomja magát. :) A keményedés akkor keményedés valójában, ha az egész méhedet érzed keményedni. Amíg csak itt-ott, addig az a bébikéd. :)
5/7 anonim válasza:
szerintem is a labda, az a babád.
6/7 anonim válasza:
Első vagyok.A keményedés kellemetlen és más mint amikor a baba csak úgy kinyomja magát.Olyankor az egész has kemény lesz és mintha egy nagy kődarabba összeállna.
7/7 katalin79 válasza:
szia nekem is 21 héttöl,vannak összehuzodások és keményedések,igaz 2-dik baba, voltunk emiatt ügyeleten is, nekem doki annyit mondott sok pihenés és magnézium, nekem az egész hasam alja olyan szoritó érzés a hasam meg kemény,ha egyhelyen érzed akkor baba, az összehuzodást fellehet ismerni elég kellemetlen, ja és már most 2000-es a méhszáj értékem,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!