Mit jelent a "kemenyedes"?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok es olyan sokszor olvasom itt hogy kemenyedik a hasam es egyeb sok panasz. Mit ereztek amikor kemenyedtek?en nem erzek semmit , nem tudom hogy ez jo-e vegy rosz. Egyedul mostanaban azt vettem eszre ha setalok szurkal a hasam. Elso baba lesz igy sok tapasztalatom nincs.2013. márc. 27. 11:51
1/3 anonim válasza:
Örülj neki hogy nem keményedsz:) Hát olyan mintha egy nagy kő lenne benne meg feszül és ha megfogod a hasad kőkemény.Legalábbis nekem ilyen. Remélem segítettem:)
2/3 anonim válasza:
Mikor keményedett a pocim, akkor az egész hasam olyan volt mint egy kemény dinnye. Mindenhol kemény volt pár másodpercre, és ez naponta többször is előfordult.
De nem baj, ha még nem érzed. Valakinek nem keményedik.
Nekem olyan 33-34 hetesen kezdődött, és innentől elég sokat keményedett a hasam a szülésig. Nem fájt, csak furcsa volt.
3/3 anonim válasza:
Hamarosan te is érezni fogod szerintem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!