Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi pontosan a keményedés?...

Mi pontosan a keményedés? Vagy csak a baba nyomta ki magát?

Figyelt kérdés

Mivel első baba, ezért foggalmam nincs milyen érzés. Sokan írják h kőkemény lesz az egész has, de nekem csak a jobb felem, pontosabban a köldökömtől jobb oldalra. Először furcsa érzés volt belül, majd szabad szemmel láttam a jobb felem kidudorodását és amikor megfogtam csak ott volt kemény (máshol nem) és utána szinte egyből puhult vissza. Lehet ott volt a baba, vagy a méhemet tapintottam ki vagy keményedés volt?

19+4 h km

2013. márc. 24. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:
babádat érezted mikor kinyomta magát :) keménykedésnél az egész has kemény és olyan érzés mintha követ cipelnél. 37+5hkm
2013. márc. 24. 13:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előzővel, de nekem még mellé feszül is, mikor bekeményedig a hasam... Ettől kellemetlen... :)

39hkm

2013. márc. 24. 14:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is a babára gondoltam, csak azt hittem pici még ahhoz h így ki tudja magát nyomni és azt én érezzem. De olyan volt h a terenyembe fért bele, mintha a méhemet fognám. Csak gondolom érintésre nem "puhul" vissza a has egyszerre :-)
2013. márc. 24. 14:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Pici a bors de erős. Majd ha nagyobb lesz, még jobban kinyomja majd magát :D Én is éreztem forgolódni, mikor olyan picúrka volt, sőt szerintem egyszer megfordulni is éreztem... A keményedés nem múlik el érintésre, pihenni kell vele, és magnéziumot szedni. Legalábbis nekem anno ezt mondta a doki... Utolsó válaszoló voltam :D
2013. márc. 24. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem lett olyan torz alakú a hasad tőle? Nekem ez a 17. héttől volt, és keményedés, de csak részleges, nem nyílt ki a méhszájam tőle. Magnézium, pihenés kellett rá.
2013. márc. 24. 16:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem nevezném torznak, hanem a jobb oldalamon szabad szemmel láttam h kidudorodik vmi, nem egy kis pici vmit kell elképzelni, hanem ami kényelmesen elfér a tenyérben. Ezért nem tudtam h mit érezhetek.
2013. márc. 24. 19:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezek szerint van részleges keményedés is?
2013. márc. 24. 19:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is az egész hasam kemény lett, amikor keményedtem.
2013. márc. 24. 20:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon kevés az esély a méhszáj nyílására ugye? Főleg ha a 16 hetes uh-on teljesen zárt volt. Vagy ez nem jelent semmit? Gondolom ahhoz nagyon sokat kellene keményedni. Vagy rosszul gondolom?
2013. márc. 24. 20:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Van részleges is, de ez biztosan nem az volt, hanem a kisbabád! A részlegesnél egybeugrik a hasad egyik oldala és eltorzul, majd oldódik a görcs. De ez nem nyitja a méhszájat, ne aggódj!
2013. márc. 24. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!