Ez keményedés vagy csak a baba?
Figyelt kérdés
Kb 2 napja érzem,hogy néha néha kőkemény a hasam.A derekam egy kicsit sajog,de nem fáj.Mivel már nagy a baba igy nem tudom eldönteni h ezt ő csinálja vagy már keményedés?
38+3
2013. márc. 5. 19:12
1/3 anonim válasza:
Ha kőkemény a hasad,ha olyan érzés mintha a baba helyett egy kőszikla lenne a pocakodban,akkor ez keményedés.Úgy is megbizonyosodhatsz róla,hogy próbáld meg az ujjaiddal benyomni a hasad és ha nem tudod mert olyan kemény akkor az az.Én legalábbis olyankor soha nem tudom benyomni,és olyan érzés mintha egy kőszikla lenne a pocakomban.És olyankor feszül meg húzódik is :(
31 hkm
2/3 A kérdező kommentje:
igen kb ilyesmi,és ilyenkor nehezen veszem a levegőt is
2013. márc. 5. 19:22
3/3 anonim válasza:
Keményedés. Egyre jobban fogod érezni, és egyre fájdalmasabb lesz. Aztán meg jönnek majd az igazi fájások... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!