32+2 hetes vagyok. Nektek volt már ekkor keményedésetek? Mekkora volt a baba?
Igen, ekkor már voltak keményedéseim, néha már-már fájdalmasan is.
A dokim megemelte a magnézium adagomat, ami segített. (magnesii citricit)
A méhszájam nem nyílt a 41. hétig amúgy...
Babám 32 hetesen 1800 gramm volt.
Szia.
Nekem már kb 2 hete vannak keményedéseim és görcseim is.
Napi 3x1 szem magnerotot kell szednem.Még teljesen zárt voltam 2 hete,remélem azóta sem változott.
24+6 hkm
Szia!
Én a 23. hét óta szedem a MagneB6-ot a haskeményedés miatt és akkor diagnosztizálták a megrövidült méhszájamat is. Először napi 3 tablettát szedtem, most viszont csak akkor veszek be 2 db-ot, ha megyek valahova. Egyébként sokat fekszem!
38 hetes kismama
Nekem már a 20.héttől voltak keményedések, úgyhogy 3*2 MagneB6-ot szedtem (más készítmények nem jöttek be), így végig zárt volt a méhszáj. 39+6 héten szültem indítással.
A lánykám nagy volt már akkor is, 4150 g és 58 cm :)
Egyébként a dokim szerint a magnéziumon kívül az egyetlen gyógyír a pihenés, úgyhogy viszonylag korán abbahagytam a munkát, nem bírtam ülni, mindig bekeményedett a pocakom...nah meg jött az influenza szezon is, úgyhogy kb ennyi idős voltam, mint te, mikortól otthon maradtam...
én 31 hetes vagyok és 1800 g a baba.igazából nem tudom eldönteni h keményedés e vagy csak az fáj ennyie amikor forog..olyan furán kemény a hasam akkor de nem az egész hanem csak ott.
méhszájam idáig zárva van..
magnézium citrici-t szedek minimum napi 2x és sokat vagyok vízszintesben :)
neked mekkora a babád, keményedsz is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!