Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32+2 hetes vagyok. Nektek...

32+2 hetes vagyok. Nektek volt már ekkor keményedésetek? Mekkora volt a baba?

Figyelt kérdés
Mit tanácsoltak és mit tettek a keményedések ellen?Méhszáj állapota?

2013. jan. 21. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, ekkor már voltak keményedéseim, néha már-már fájdalmasan is.

A dokim megemelte a magnézium adagomat, ami segített. (magnesii citricit)

A méhszájam nem nyílt a 41. hétig amúgy...

Babám 32 hetesen 1800 gramm volt.

2013. jan. 21. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem már kb 2 hete vannak keményedéseim és görcseim is.

Napi 3x1 szem magnerotot kell szednem.Még teljesen zárt voltam 2 hete,remélem azóta sem változott.

24+6 hkm

2013. jan. 21. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Pont ennyi vagyok én is, van már hetek óta keményedés, mostanában fáj is néha, bár vettem béres magne b6-ot és mondhatom ez tényleg jóóó. Minimális a keményedés az óta (2 napja szedem). Többedik gyerek, sosem vizsgáltak meg egyik gyerekkel sem terhesség alatt, így fogalmam sincs a méhszáj dologról:-)))
2013. jan. 21. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 23. hét óta szedem a MagneB6-ot a haskeményedés miatt és akkor diagnosztizálták a megrövidült méhszájamat is. Először napi 3 tablettát szedtem, most viszont csak akkor veszek be 2 db-ot, ha megyek valahova. Egyébként sokat fekszem!

38 hetes kismama

2013. jan. 21. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem már a 20.héttől voltak keményedések, úgyhogy 3*2 MagneB6-ot szedtem (más készítmények nem jöttek be), így végig zárt volt a méhszáj. 39+6 héten szültem indítással.

A lánykám nagy volt már akkor is, 4150 g és 58 cm :)

Egyébként a dokim szerint a magnéziumon kívül az egyetlen gyógyír a pihenés, úgyhogy viszonylag korán abbahagytam a munkát, nem bírtam ülni, mindig bekeményedett a pocakom...nah meg jött az influenza szezon is, úgyhogy kb ennyi idős voltam, mint te, mikortól otthon maradtam...

2013. jan. 21. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:

én 31 hetes vagyok és 1800 g a baba.igazából nem tudom eldönteni h keményedés e vagy csak az fáj ennyie amikor forog..olyan furán kemény a hasam akkor de nem az egész hanem csak ott.

méhszájam idáig zárva van..

magnézium citrici-t szedek minimum napi 2x és sokat vagyok vízszintesben :)

neked mekkora a babád, keményedsz is?

2013. jan. 21. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 16. héttől már olyan keményedések voltak, hogy pihennem kellett. Állandóan vízszintesben voltam, egy boltot nem tudtam úgy végig járni, hogy ne keményedett volna be a hasam vagy 10-szer, egymás után többször is. 32 hetesen már ülni alig bírtam, mert egy keményebb széktől már kőkemény volt a hasam, az utolsó hetekben pedig már a fekvéstől bekeményedett. Ennek ellenére ki sem nyílt a méhszájam. 39.héten volt programozott császárom harántfekvés miatt, de még akkor sem nyílt ki a méhszáj. Egy dolgot tegyél csak, pihenj nagyon sokat, szedd a magnéziumot rendesen és minden ok lesz!!! Sőt én relaxáltam is és az is segített ellazítani a hasam!
2013. jan. 22. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!