Mik a jelei annak hogy ha el vetélsz vagy az ikerterhességből az egyik petezsák kilökődik?
Nekem volt sajnos részem olyanban hogy az ikrek közül az egyik elment. Én akkor mozdulni sem tudtam olyan volt mintha egy nyársra felhúztak volna, 5-10 perc után egyhült és akkor tudtam felkelni, a férjem bevitt a kórházba ahol már véreztem is. Közölte a doki hogy elvetélek, mivel még nem tudtuk hogy két baba van igy nagyon kétségbe estem. 10 hetes voltam akkor. Rá 4 napra meguh.tak végig görcsöltem, véreztem nagyon és akkor mondta az orvos hogy két baba volt az egyik megmaradt a másik elment.Utána zökkenőmentes volt a terhességem. 4,7 kilós 62 centis fiam született. Most ismét babát várok és nekem is vannak szurkálásaim, de ez nem olyan mint 5 éve mikor elvetéltem. Nyugodj meg!!! Nekem azt mondta az orvosom hogy a méhszalagok nyúlnak.Boldog babavárást!!
10+4 hkm és két fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!