Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a jelei annak hogy ha el...

Sysyqueen kérdése:

Mik a jelei annak hogy ha el vetélsz vagy az ikerterhességből az egyik petezsák kilökődik?

Figyelt kérdés
ikerterhesség, baba,

#baba #ikertehesség
2013. jan. 21. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Vérzel, de nem minden esetben.
2013. jan. 21. 09:11
 2/8 A kérdező kommentje:
alhasi szúrások ilyesmik bele tartoznak?
2013. jan. 21. 09:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Az alhasi szurkálás természetes, de ha nagyon fáj akkor egyszerre orvos!
2013. jan. 21. 09:33
 4/8 A kérdező kommentje:
nem olyan vészes csak mintha valami tűvel szurkálnák úgy 5 10 percenként a hasamat.
2013. jan. 21. 09:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül van tünete. Ha van, akkor vérzés, görcsök. A hasszurkálás nem jelent bajt!
2013. jan. 21. 09:35
 6/8 A kérdező kommentje:
oké akkor megnyugodtam. voltam már állapotos de még ilyenem nem volt hogy szurkáljon a hasam. van már egy 4 éves lányom és egy 1 éves kisfiam szóval.... de velük semmi féle tünetem nem volt... még a mell érzékenység is elkerült...
2013. jan. 21. 09:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt sajnos részem olyanban hogy az ikrek közül az egyik elment. Én akkor mozdulni sem tudtam olyan volt mintha egy nyársra felhúztak volna, 5-10 perc után egyhült és akkor tudtam felkelni, a férjem bevitt a kórházba ahol már véreztem is. Közölte a doki hogy elvetélek, mivel még nem tudtuk hogy két baba van igy nagyon kétségbe estem. 10 hetes voltam akkor. Rá 4 napra meguh.tak végig görcsöltem, véreztem nagyon és akkor mondta az orvos hogy két baba volt az egyik megmaradt a másik elment.Utána zökkenőmentes volt a terhességem. 4,7 kilós 62 centis fiam született. Most ismét babát várok és nekem is vannak szurkálásaim, de ez nem olyan mint 5 éve mikor elvetéltem. Nyugodj meg!!! Nekem azt mondta az orvosom hogy a méhszalagok nyúlnak.Boldog babavárást!!

10+4 hkm és két fiú anyukája

2013. jan. 21. 09:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét terhességemnél az első 10-14 hétben végig szurkált a hasam. emiatt ne aggódj.
2013. jan. 21. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!