Mennyi ido utan jelentkeznek a terhesseg jelei?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 18:14
1/4 anonim válasza:
Az előző kérdés is erről szól,ott is válaszoltam :) Szóval a tünetek mindenkinél változóak,nálam jelentkeztek a nem várt menzi előtt is,azt hittem meg fog jönni,majd 4.-5.hétben volt hogy hánytam,stb.Akkor tünt fel csak,hogy valami van a dologban :)
2/4 anonim válasza:
4 hetesen vettem észre, hogy állapotos vagyok,mivel ekkor teszteltem!Az ok, hogy undorodni kezdtem az arckrémemtől...6 héttől jött a hányós korszak:((
3/4 anonim válasza:
Nálam az elmaradt menses után pár nappal. Szédülés, émelygés, gyengeség. Aztán a hatodik hét végével el is múltak. :)
4/4 anonim válasza:
Ez mindenkinél más és más. Nincs két egyforma terhesség! Első gyerkőcnél 7. hét körül. Most a másodiknál viszont a kimaradt mensi előtt! (6 hetes kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!