Mennyire normális?
Most vagyunk 34+4 hetesek,és már egy hete jóslóim vannak esténként keményedéssel ami viszont majd nem egész napos.
A kicsikém egész nap nagyon aktív,folyamatosan kinyomja magát ami már elég kellemetlen.
Valahogy az eleje óta érzem,hogy előbb fog jönni de azt remélem nem ennyire korán!!
Szedsz magnéziumot??Én magnerotot szedek keményedésre és görcsökre,és nekem bevált.Szedj te is magnéziumot és ha kell akkor növeld az adagot,még korán lenne megszülnöd.És konzultálj mielőtt erről a védőnőddel vagy az orvosoddal,hogy sokat keményedsz!!
Könnyű szülést majd neked.
23+5 hkm
szia!
én is kb így vagyok, én este keményedek sokat. holnap kezdem a 34. hetet.
az én orvosom azt mondta, hogy ilyenkor már a megne B6 nem ér semmit, én magnerotot szedek egy hónapja, napi 3x2-t, az a max, de 3x1 is elég neked szerintem. 10szer annyi magnézium van benne mint a megne B6ban. nekem nagyon sokat segít.
kitartás, bent maradnak a picik még 3-4 hetet! :)
Az a baj hogy csak a magne B6 marad meg bennem,nem tudom miért és ezért iszok mellé pezsgő tablettát.
Ez a keményedés már majd nem az eleje óta meg van,kaptam rá gyógyszert de semmi. :(
Most már ott vagyok,hogy megsürgetném az időt a 37.hétig.
Én is 3x2 magnerotot szedtem a 26. héttől, mert nagyon keményedtem. 29. héten még visszatartáson is feküdtem bent, mert a keményedés elkezdte kinyitni a méhszájat. Utána feküdtem a 36. hétig és 37+0 hetesen megszületett a babám. Nekem azt mondta anno az orvosom, hogy ha a napi 3x2 magnerot mellett is egy órán belül többször keményedek, akkor irány be a szülészet, mert lehet, hogy vissza kell tartani... így is volt sajnos. De végül a 37. betöltött héten egy makk egészséges 3 kilós kisfiam született, úgyhogy ne aggódj, de addig min. húzd ki. Pihenj sokat, és szerintem próbáld meg a magnerotot, mert a magne B6 ilyenkor már tényleg semmit nem ér!
Sok sikert, és boldog babavárást a maradék időre! 4 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!