Normális 20-21 hetesen a méhösszehúzódás?
Figyelt kérdés
Kb. 1-1,5 hete kezdődött, legalábbis akkor vettem észre. Mi okozza? Most is pihenésnél vettem észre. Ültem a fotelban és éreztem h keményedek. A babám pont előtte volt mozgékony. Lehet h a mozgás hozza ki? Nektek mikor kezdődött?
21+2 h km
2013. ápr. 5. 12:09
1/3 anonim válasza:
Ez normális jelenség, ne aggódj miatta. Nő a méhed. Nekem már a legelejétől voltak ilyenek, leginkább reggel, ébredés után. Beszéltem erről az orvosommal, és Ő mondta, hogy ez nem gond. Gondoljunk csak bele, hogy mekkora terhelésnek van ilyenkor kitéve a méh.
2/3 anonim válasza:
Érdekes, pont ennyi idős vagyok, és kb. én is 1-1,5 hete érzem. Meg is íjedtem, mikor először tudatosult bennem h ez a keményedés, mivel tudom, h nagyon korai. Én szinte csak akkor érzem, ha fekszek. Mozgás közben, meg ha elfoglalom magam nem. szedem az emelt adag magnéziumot, és sokat pihenek,hétfőn megyek a dokimhoz. A védőnöm szerint, már ebben a terhességi korban sokaknál elkezdődik. Azért én nem bánnám ha nem lenne.....
3/3 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam h a sok keményedés az nem jó. De mennyi számít soknak egy nap?
Én is inkább pihenés közben veszem észre, ha mozgok nem. Magnéziumot szedek én is, anélkül nem tudom mi lenne. Én majd csak 3 hét múlva megyek a védőnőhöz, majd akkor tudom megkérdezni.
2013. ápr. 5. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!