Milyenek a méhösszehúzódások?
Figyelt kérdés
Leírnátok nekem, hogy milyenek azok a méhösszehúzódások, amiket írni kell a terhességi kiskönyvbe a 34. héttől a magzatmozgások alá?2013. jan. 1. 11:25
1/4 anonim válasza:
nyugi ha már érezni fogod,akkor nem fogod összekeverni semmivel sem! nekem nem kellett írni ezt a kiskönyvembe
olyasmi mint a mensigörcs
2/4 A kérdező kommentje:
Mensiszerűeket szoktam érezni naponta egyszer kb., de főleg éjszaka. Ez nem nagyon fáj, és utána rájövök, h széltől volt vagy wc-re kell mennem. (Bocsánat a leírtakért). Tehát, akkor ez nem a méhösszehúzódás, mert az sokkal jobban fáj. Ugye? Egyébként holnap leszek 36. hetes.
2013. jan. 1. 11:41
3/4 anonim válasza:
A magzatmozgást kell a végén számolni és a jóslófájásokat kell figyelni.
De tudni fogod, ne aggódj. Nem fájdalmas méhösszehúzódás.
4/4 anonim válasza:
Azt érezheted, hogy megkeményedik a pocakod. Mell alatti résznél ki tudod tapintani a mutató és hüvelykujjaddal, hogy kemény-e.
Én pont úgy éreztem, mintha a kölyök kinyújtotta volna a kezeit-lábait, és a hátát a hasfalamnak támasztotta volna. Kellemetlen egyébként, de nekem nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!