Mindenki lazán szexel a terhessége alatt? Csak én parázok az orgazmus okozta méhösszehúzódások miatt?
Természetesen nem azokra vonatkozik a kérdésem, akik orvosi ok miatt el vannak tiltva.
Már van egy fiam, amikor vele voltam terhes csak párszor voltunk együtt a férjemmel. Szeretnénk tesót, és szeretnék majd bátrabb lenni, ha nem lesz akadálya.
Mivel én nem vagyok veszélyeztetett terhes, ezért nem is tudtam, hogy vannak helyzetek, amikor meg kell vonnod magadtól a jó dolgokat:) Itt olvastam először.
Szóval igen, lazán szexelek, mert nagyon jól esik a gyengédség, az orgazmus megnyugtat ellazít, én szex után sokkal jobban érzem magam, és gyanítom a baba is:)
Nem hiszem, hogy egy egészséges kismamának paráznia kellene. De úgy gondolom, ha valaki nem nyugodt, és nem tud kikapcsolni, ill. olyasmi forog a fejében mint neked, akkor inkább ne csináld.
Pl. én tudom, hogy szabadna hason aludnom (imádok) és nem árthatok vele a babának, mégsem megy. Pszichésen nem megy. Ha ilyesmi forogna a fejemben szex kapcsán, akkor nem erőltetném.
A keményedés "természetes" velejárója az orgazmusnak, ha 2-3 perc alatt múlik, semmi gond.
Én majdnem végigszexeltem a terhességemet, úgy a közepén 1-2 hónapig nem, mert száraz lettem mint a sivatag, de 36 hetesen már a férjem kérdezgette, hogy "de biztos jó ötlet ez??". Nekem és a picúrnak semmi bajom nem lett tőle, természetesen nem alul voltam, hanem oldalt-felül.egyébként kutatásokban kimutatták, hogy az az örömhormon, ami orgazmus közben kiszabadul, az eléri a magzatot is.
És nem, a baba nem tudja, hogy apu meg anyu mit csinálnak!!:) Nem préselődik össze és nem kezd el szörfözni odabent:)
szóval ha nincs egyéb akadálya, nyugodtan!
A vidékiek is megmondták már: "addig szabad, míg rá nem csap " :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!