Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki lazán szexel a...

Mindenki lazán szexel a terhessége alatt? Csak én parázok az orgazmus okozta méhösszehúzódások miatt?

Figyelt kérdés

Természetesen nem azokra vonatkozik a kérdésem, akik orvosi ok miatt el vannak tiltva.

Már van egy fiam, amikor vele voltam terhes csak párszor voltunk együtt a férjemmel. Szeretnénk tesót, és szeretnék majd bátrabb lenni, ha nem lesz akadálya.

2011. jan. 21. 16:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azért 9 hónap szex és orgazmus nélkül sztem kicsit hosszú idő. Csak ingerültebb lennék tőle és az senkinek sem lenne jó. Bőven elég lesz majd a gyermekágyi időszak alatt megtartóztatni magamat... Persze akkor meg elképzelhető, hogy eszembe sem fog jutni :) De addigis, sztem semmi ok a félelemre, engedd el magad, hiszen ez egy jó dolog és látod milyen csodálatos dolog jött létre belőle :)
2011. jan. 23. 11:18
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztatást!!! Én olyan vagyok, hogy rámfér :-)

Azért még kíváncsi lennék arra a sok-sok kismamára is, akik még ide írogatnak. Úgy lenne igazán "reprezentatív a felmérés", ha nem csak 9 válaszoló lenne :-)

2011. jan. 23. 17:04
 13/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én 17 hetes vagyok és mióta tudom egyszer sem sexeltünk.pedig semmi bajom,tornázom,mindent csinálok,de egyszerűen a sexet nem bírnám.valamiért nem merek,de a párom sem erőlteti.úgy érzem,hogy nem esne jól,ezért nem is próbáljuk.
2011. jan. 23. 17:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi szeretkeztünk akkor is, sőt a második trimeszterben olyan kívánós voltam, hogy alig bírt apa levakarni:D:D:D. Igaz, az első trimeszterben először nem volt sok kedvem, mert émelyegtem, a végén meg kb. heti egyszer voltunk együtt, mert én már alig bírtam mozogni közben, apának meg nem tetszett, hogy 3-an vagyunk:D. Szóval őt mentálisan zavarta engem meg fizikailag.

Én is bekeményedtem minden orgazmus után, de ez abszolút nem árt!

Sőt, én azt olvastam valahol, hogy a keményedés készíti fel a méhet a szülésre, és ez alapvetően alkati dolog, de az orgazmussal elő lehet idézni, így nemhogy árt, de még jót is tesz;). Az endorfinról meg nem is beszélve:D!

NEkem a 65 éves dokim mondta, hogy ő olyannal még nem találkozott ahol idő előtt szex indította volna be a szülést! Túlhordásban igen, de koraszülést nem idéz elő!

2011. jan. 23. 18:52
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia:)

28 hetes vagyok és sajna az első 3 hónapban levoltunk tiltva :( veszélyeztetett vagyok.

A második harmadban szerelmeskedtünk a párommal,persze óvatosan és én inkább az Ő örömére koncentráltam inkább.

Volt bennem egy kis félsz az összehúzódások miatt.

Most sajnos megint eltiltottak ,a pocak húzódása miatt:(

De nem egyszer volt ,hogy orgazmusra ébredtem reggel...álmomból:D.

Első reakció,jajj csak nehogy baj legyen:)de semmi gond nem volt,keményedés és hasonlók.

De a "behatolástól" tartózkodni kell az biztos,sajnos.

Valahogy túl éljük,talán annyi ebben a szerencsém,hogy a párom külföldön van és igy nem nehéz a "koplalás" ,viszont annál nagyobb szí.ás,amikor hazajön és csak esnénk egymásnak:)) csak nem lehet:((

Minden jót Nektek!

2011. jan. 23. 20:22
 16/20 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem utolsó, miért vagytok eltiltva? A behatolás mit okoz?
2011. jan. 23. 21:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Sajnos volt vetélésem és végig nagyon kellett vigyázni,mint írtam is.

most a hasamban voltak és vannak lefeléhúzó "fájdalom",ami nem igazán fáj hanem csak kellemetlen.A méhszáj zárt,baba is rendben voltam dokinál a napokban,de minden "fizikai" megpróbáltatástól tartózkodnom kell.

Amúgy ha ez nem jött volna akkor nem lenne semmi baj a behatolástól ,persze nem lehetne túlheveskedni a dolgot:)

Nyugi,amig az orvos nem tilt el addig nyugodtan "szeretgethetitek" majd egymást:)

Én meg igy jártam:(

De a babuci érdekében az ember rálép a fékre egy kicsit.

A páromat meg kárpótolom másképp:)

2011. jan. 23. 21:55
 18/20 anonim ***** válasza:

"A terhesség elsö harmadában elöfordulhat, hogy a rosszullétek, fáratdság vagy érzékeny mellbimbók miatt nincs is kedved összebújni a pároddal. Ez természetes dolog és a hormonváltozásokra vezethetö vissza. Ez meg szokott változni a terhesség további szakaszaiban, mert a klitorisz és a hüvely vérellátása megnövekszik és érzékenyebben ragál. Különben egyáltalán nem veszélyes, esetleges mellékhatása, hogy jobban élvezheted ;-)

Mivel most a méhszáj bövebb vérellátású, elöfordulhat, hogy a szeretkezés után kisebb pecsételés lép fel. Ez nem ad okot aggódásra. Az orgazmus kontrakcióit most az egész méhen lehet érezni és kívülröl látni is, olyan, mintha fájásokat látnánk, a has megkeményedik. Ez sem káros, se rád se a babára nézve.

Vannak olyan esetek, amikor a szex tabu: komplikációk, vérzések, korai fájások vagy placenta prévia esetén."

2011. jan. 27. 17:08
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Honnan az idézet?
2011. jan. 27. 20:37
 20/20 anonim ***** válasza:
babatervezők.otthona.net;)
2011. jan. 28. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!