Méhösszehúzódások mikortól vannak? Lehetnek ezek az összehúzódások görcsszerűek?
24 hetes km. vagyok.És rendszeresedhetnek ebben az időszakban?
kb. 1 órán át éreztem görcsöket, az egész hasam görcsölt pontosan 5 percenként.de aztán semmi. És azóta csak párszor, (enyhe görcsök ezek)és egy görcs érzet és ennyi.
Nekem a 20. héttől voltak keményedéseim, de a 33 . héttől lettek görcsszerűek és akkor sem ilyen gyakran és soha nem voltak rendszeresek.
(38. hétre szültem.)
Az öt perces görcsök veszélyesek, mert a méhszáj kinyílhat tőlük.
Szedsz magnéziumot? A Magnesii Citrici tablettában van a legtöbb magnézium és 3*2 lehet belőle szedni naponta. Orvossal felíratva olcsó.
A magnézium mellé érdemes szedni fél B6 vitamint is, mert így jobban felszívódik a magnézium.
No-Spa-t is elkezdhetsz szedni 3*1 adagban, de én a helyedben elmennék orvoshoz.
Ilyenkor tényleg csak keményedések szoktak lenni a kismamáknál, ezeknek is napi 10 alatt kell lenniük, hogy ne okozzanak gondot!
Azt írod, hogy azóta is voltak görcsök, az már tényleg sok lesz, nézesd meg magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!