Mennyi időm lehet még hátra? 36 hetes vagyok. Gyakoriak az enyhe méhösszehúzódások, bedagadt a bokám, állandóan görcsöl a lábam, és a héten befordult a babám. Mennyi időm lehet még hátra? (elvileg még lenne 1 hónapom). Létezik ez ilyen tünetekkel?
Simán húzod még.
Lábgörcs alatt vádlit értesz? Mert arra lehet szedni Kalciumot, sőt én napi 2 Magneb6-ot is szedtem, mert előtte napi hat volt, így az adag lényegesen csökkent. (mondjuk ha eddig nem szedtél, akkor most ne kezdd el a magnéziumot...)
A lábad tedd fel, amennyit csak tudod (a bokád miatt)
A méhösszehúzódás meg teljesen normális, és szükséges is, mert készülődik a méhed. Az valószínűleg egyre többször lesz, és lehet, hogy erősödni is fog...
Kitartást a végére, aztán jó szülést!
Ja, én mindkét lányommal gyógytornára jártam, mert ők is korán befordultak, így a nyakuk beállt egy irányba, de ez gyakori, és hamar elmúlik, szülés után pár héttel, szóval nem kell aggódni...
első
Ezek a tünetek szerintem tök normálisak ebben az időben. Ettől még kivárhatja a gyerkőc az utolsó pillanatig.
Magne B6-ot az utolsó négy hétben már ne szedj - legalábbis nekem ezt mondta a dokim, mert a méhösszehúzódásokra nincs jó hatással.
Szerintem a terhességnek ez a legnehezebb szakasza, mert bármelyik pillanatban jöhet, aztán a napok meg csak telnek... Grrr!
Kitartást! És könnyű szülést kívánok!
ezekkel a tünetekkel kihúzhatod a végéig.vkinek már 32-33 hetesen vannnak jóslói,a lábgörcs az sok kismaminál előfordul.lábdagadás:én a 23. hét óta vizesedem.
34+1 hetes km
Hűű köszönöm a gyors válaszokat, főleg hogy megnyugtatóak. Valóban ez a legnehezebb szakasz:S Minden percben attól félek hogy na vajon hol és mikor folyik el a magzatvíz.Legszívesebben máris befeküdnék a kórházba.
A lépcsőzés ilyenkor már nagyon necces? Nekem muszáj sajnos mert 5.emeleti vagyok és lift 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!