Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex után ártalmas a keményedé...

Szex után ártalmas a keményedés, méhösszehúzódás?

Figyelt kérdés

Nem volt orgazmusom, mert ahogy éreztem h keményedik a hasam, próbáltam minél kényelmesebb pózban maradni és már nem tudtam úgy kikapcsolni. Nektek is sokat keményedik a hasatok? Mennyire ártalmas a babára nézve? Szinte már ott tartok h nem merek házaséletet élni :-( Szedek magnéziumot is.

23 h km

2013. ápr. 17. 07:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Napi 2-3 szemet szoktam szedni..Akkor elég a magnerotból az 1-2 szem? Nem is tudtam h ennyire eltér a hatóanyag. Nagyon durva..
2013. ápr. 17. 07:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon! Nekem is kismamák ajánlották a megnerotot! :D
2013. ápr. 17. 08:01
 13/16 A kérdező kommentje:

Igaz tegnap lett véve egy új doboz magneb6, azt lehet végigszedem, és utána biztos veszek magnerotot. (lehet még előbb is)

Te hány hetes vagy? És mikor kezdtél rendszeresen keményedni?

2013. ápr. 17. 08:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Lányommal a 16. héttől kellett szednem mert begörcsöltem, de a 20. hét után nekem is voltak erős keményedéseim!

Most 10 hetes vagyok, de mivel a lányomat még emelgetni kell így most napi 3 szemet szedek magnerotból, mert este fájdogál már a hasam!

2013. ápr. 17. 08:08
 15/16 A kérdező kommentje:

Értem! Hát ezzel nem szabad játszani! Megfogadom a tanácsodat :-)

Köszönöm és boldog babavárást kívánok! :-)

2013. ápr. 17. 08:15
 16/16 anonim válasza:
A magnosolvból csak napi egy tasakkal kell szedni. Nekem a 6.héttől voltak keményedések, a 14. héten már napi 15-18 keményedésnél tartottam 3x2 Magne B6 mellett. Most a 19.héten napi 2 tasak magnosolvval 10 alatt vagyok.
2014. márc. 26. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!