SOS! Oxitocinos infúziónál csak pár apró keményedés? 41hetes vagyok.
Most reggel vokültam a negyedik OTT-n és alig akartak jönni a keményedések.Normális ez?Szeretnék már szülni de nem hogy magától még az indúziótol rendes keményedések sem voltak....
Valaki tud mondani erre valamit?
Ki vagy tágulva valamennyire?!
Lépcsőzz sokat, sexeljetek, sétálj nagyokat!
Ha az oxi infúzió nem használ, akkor a burokrepi és a zselé sem fog. Protokoll szerinti indítás: 1. zselé, ha nem használ akkor 2. burokrepi, ha az sem akkor 3. oxi infúzió
Ha attól sem indul meg belátható időn belül akkor császár. Nem mindenki reagál az indításra. Nekem a fenti protokoll szerint indítottak 41 hetesen, dél körül kötötték be az oxit miután a többin már túl voltunk eredménytelenül, fájdalmam az lett tőle de értékelhető fájás, aminek hatására nyílik is a méhszáj nem. 3 adag oxit kaptam, a 3.-nál mondta a doki hogy ha este 6-ig nincs baba akkor császár. Szerencsére miután beadták az EDA-t is, beindultak a dolgok és 2 órán belül megvolt a babám (fél 5-kor született meg), viccelődött is a szülésznő, hogy a következőnél csak EDA-t adnak majd mert én attól szülök meg.
Szóval ne aggódj, a baba nem fog bent maradni, ha nem tudják beindítani akkor megcsászároznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!