Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Oxitocinos infúziónál...

Nitu26 kérdése:

SOS! Oxitocinos infúziónál csak pár apró keményedés? 41hetes vagyok.

Figyelt kérdés

Most reggel vokültam a negyedik OTT-n és alig akartak jönni a keményedések.Normális ez?Szeretnék már szülni de nem hogy magától még az indúziótol rendes keményedések sem voltak....

Valaki tud mondani erre valamit?

2013. ápr. 12. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
bürokrepesztés, méhszáj puhító zselé, ha ezek sem, akkor császár. én így tudom.
2013. ápr. 12. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Ki vagy tágulva valamennyire?!

Lépcsőzz sokat, sexeljetek, sétálj nagyokat!

2013. ápr. 12. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
nagyon szeret bent a babád:) érdemben nem tudok hozzászólni, de könnyű szülést kívánok, és jó babázást!
2013. ápr. 12. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha az oxi infúzió nem használ, akkor a burokrepi és a zselé sem fog. Protokoll szerinti indítás: 1. zselé, ha nem használ akkor 2. burokrepi, ha az sem akkor 3. oxi infúzió

Ha attól sem indul meg belátható időn belül akkor császár. Nem mindenki reagál az indításra. Nekem a fenti protokoll szerint indítottak 41 hetesen, dél körül kötötték be az oxit miután a többin már túl voltunk eredménytelenül, fájdalmam az lett tőle de értékelhető fájás, aminek hatására nyílik is a méhszáj nem. 3 adag oxit kaptam, a 3.-nál mondta a doki hogy ha este 6-ig nincs baba akkor császár. Szerencsére miután beadták az EDA-t is, beindultak a dolgok és 2 órán belül megvolt a babám (fél 5-kor született meg), viccelődött is a szülésznő, hogy a következőnél csak EDA-t adnak majd mert én attól szülök meg.

Szóval ne aggódj, a baba nem fog bent maradni, ha nem tudják beindítani akkor megcsászároznak.

2013. ápr. 12. 12:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Csak jövő héten indítják élesbe.Nem vagyok kinyílva,hétfőn még teljesen zárt volt a méhszáj.Ez a lány sose akar már kijönni?!Sétáltam már nagyokat,szexeltünk,ittam tonicot mert elvileg az is indít...és semmi nem történik.Úgy szeretném ha magától indulna meg a.dezülés és nem úgy kéne indítani...i
2013. ápr. 12. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:
ha megvan az indítás időpontja, az már jó jel! nekem úgy volt, hogy kedden reggel 7kor indítanak bürokrepesztéssel,de hajnal 1-kor már a szülészeten voltam, 4-kor sírt a lurkó :) könnyû szülést! ;)
2013. ápr. 12. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!