Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ha teherbe esnétek...

Kamaszok! Ha teherbe esnétek megtartanátok a babát vagy elvetetnétek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 13:29
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
69%

Az szép 72-es válaszoló!

Ha valaki teherbe esik felelőtlenül és elvetteti, az már soha többé ne legyen édesanya? Nem követendő példa ez tény, de attól függetlenül még lehet valaki abortusz után rendes szülő. De egyébként érdekes, hogy mindig a csak nőket veszik elő. Igaza volt az előttem válaszolónak egy gyerekhez két ember kell, így a férfiakat akik nem képesek gumit húzni, ugyan olyan hibásak, csak erről a nagy "ősanyák" szeretnek elfeledkezni.

AMúgy pont az ilyen ítélkezések miatt, sok nő magában tartja az abortuszon átélt szörnyűségeket ami miatt rengeteg lelki szenvedésen mennek keresztül, egész életükben. Szomorú, hogy a 21.században ennyire nem elfogadó a társadalom. Az Ő élete, Ő döntése ami bár lehet nem a legjobb, mégis hosszútávon a legokosabb lehet.

2014. máj. 13. 20:49
 42/55 anonim ***** válasza:
64%

Eléggé gyerekes felfogásotok van.

Miért kéne egy hiba(ab.) miatt, az egész életét tönkre tenni?

Jobb, ha megszüli a gyereket nyomorba, fiatalon, úgy közben nem is akarta? Biztos gyönyörű élete lenne a gyereknek, mi?

Én meg az ilyen embereket kötetném el, mint Ti. Nem való nektek gyerek...

2014. máj. 14. 12:42
 43/55 anonim ***** válasza:
92%
Én anya vagyok, a lányom kamasz. Ha teherbe esne az ő véleménye számítana....de támogatnám,hogy megtartsa a babát. Én 21 évesen szültem. 25 évesen mentem kisgyerek mellett főiskolára, és már tini gyerek mellett csináltam karriert.... Természetesen kamaszként a nagymamák szerepe óriási és mindennapos :)
2014. máj. 14. 14:40
 44/55 anonim ***** válasza:
14%
Mit kéne elfogadni,hogy sokan Istent játszanak?? Kénye kedvük szerint öletik meg a saját gyereküket?? Már bocs épeszű ember ilyet nem fogad el,és inkább elkerüli ha nem akarja,hogy becsússzon,mert el lehet ha odafigyel és többféleképpen védekezik,amúgy meg mit képzelsz magadról annak nem való gyerek aki nem öletné meg?? te sem vagy túl értelmes az tuti
2014. máj. 14. 15:54
 45/55 anonim ***** válasza:
91%
Én nem vagyok értelmes? Egy gyereket aki hibázott, (feltehetőleg egyszer, mert ha már 3-4szer fordul meg a klinikán akkor azért az szerintem is gáz) ti már egyből kivetetnétek a méhét, mert nincs hozzá joga, hogy a későbbiekben anya lehessen! Azért írtam, hogy nem való nektek gyerek, mert az ilyen, beteges, önző felfogást képesek vagytok belenevelni a saját gyerekeitekbe.
2014. máj. 14. 18:00
 46/55 anonim ***** válasza:
27%
Én egy szóval nem írtam,hogy ki kell venni a méhét,ilyenről nem beszéltem,csak az abortuszról beszéltem
2014. máj. 14. 18:02
 47/55 anonim ***** válasza:
34%
nem is láttam olyan választ,hogy ezután ne lehessen gyereke
2014. máj. 14. 18:02
 48/55 anonim ***** válasza:

Összekevertelek az előzővel.

2 válaszadó írt ilyet, az egyiknek még meg van válasza , a másiknak már törölték, azt hittem te vagy az egyik.

2014. máj. 14. 18:06
 49/55 anonim ***** válasza:
33%
Igazatok van, szexeljen felelőtlenül és ölesse halomra a gyerekét. Mert hogy fiatal neki mindenhez joga van.
2014. máj. 14. 18:20
 50/55 anonim ***** válasza:
38%

Katolikus vagyok, no meg viszolygok attól, hogy megöljek egy gyermeket, végül is isteni eredetű élet...

tehát megtartanám. Azért tegyük hozzá, hogy védekeznék, meg minden, illetve egy darabig ezért is akarok még várni, mert oké, hogy jó lenne, meg minden, meg vágyom rá, de ha ez bekövetkezne, nem lennék olyan helyzetben, hogy kezeljem.

14/L

2014. máj. 14. 21:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!