Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ha teherbe esnétek...

Kamaszok! Ha teherbe esnétek megtartanátok a babát vagy elvetetnétek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 13:29
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
51%
Kedves utolsó előtti,neked egy nagy bravo! Ez egy normális felfogás,több ilyen kellene. Persze sokszor a szülői nevelés a hibás...
2014. máj. 10. 19:03
 12/55 anonim ***** válasza:
52%
Én megtartottam mikor 16 évesen teherbe estem, most van egy 5 éves nag fiam. Nem bántam meg! Nehéz volt, még most is az, de semmiért nem csinálnám másképp!
2014. máj. 10. 19:07
 13/55 anonim ***** válasza:
21%
Ha egy magzat csak sejtcsomó akinek szerinted nincs joga az élethez akkor egy kamasznak miért van joga szexelni? Hm? ezt meg tudod magyarázni?
2014. máj. 10. 19:14
 14/55 anonim ***** válasza:
39%

10-es annyira okos vagy hogy az már fáj... Addig el sem lehet vetetni, míg nem dobog a szíve.. Tehát mire abrtuszra kerül a sor, már közel 1-1.5 cm-es emberi lényről beszélünk.... Tehát kb a 7.-8. hétre tolódik az abortusz.

8 hetesen már 1.5 centi volt a kislányom, és látszódtak a végtagjai.

Fiatal vagyok, és nem bánom, hogy megtartottam, van anyagi lehetőségünk rá a párommal, és mint korábban írtam, pár nap és a kezemben is tarthatom.

2014. máj. 10. 20:30
 15/55 anonim ***** válasza:
55%

Biztosan elvetetném 19 éves korom előtt. Sajnos velem is előfordult, hogy elszakadt az óvszer szex közben és nem vettük idöben észre, ilyenkor az esemény utáni tabletta sem 100%, hogy hat. Tudom mivel jár egy gyermek, hiszen vannak unokatesóim (ikrek) és gyakran vigyázok rájuk, nappal is elég sok munka, nemhogy még éjszakázni is velük! Mivel alkalmazott grafikusnak tanulok nem is tudnék kimaradni az iskolából. Szerintem az a mondat a legnagyobb hülyeség amúgy, hogy aki nem tudna megszülni egy gyereket az ne szexeljen. Egy 17 évesnél például teljesen normális, ha nemi életet él, csak védekezzen. Egy szegényebb 30 évesnek sem mondjuk, hogy ne szexeljen, ha nem tudna eltartani egy gyereket. de védekezni még van pénze.

A párom sincs kész egy gyerekre. Persze ő már 21 éves, dolgozó felnőtt ember, de nem bírná ő sem. Nem akarnék ilyen bizonytalan helyzetben szülni. Majd ha lesz szakmám, leérettségiztem nagyobb valószínűséggel tartok meg egy becsúszott gyerkőcöt. Amúgy kb 23 évesen szeretnék belevágni a dologba, ha akkor még mindig együtt leszek a párommal, mert akkor már 10 évnyi párkapcsolat után (igen, 13 voltam, amikor összejöttünk) teljesen okésnak érzem a gyerekvállalást, de addig még sok víz lefolyik a Dunán.

17/L

2014. máj. 10. 20:35
 16/55 anonim ***** válasza:
32%
*ha védekezni még van pénze
2014. máj. 10. 20:37
 17/55 anonim ***** válasza:
52%
Elvetetném. Semmi szükségem nincs rá,hogy 16 évesen anya legyek, azthiszem nem mennék tönkre lelkileg. Míg ha gyerekem lenne valószínűleg igen :D
2014. máj. 10. 21:26
 18/55 anonim ***** válasza:
62%

fogalmam sincs.szerintem ebben a kerdesben nincs jo valasz,nem lehet tudni, "mi lett volna,ha...".fugg attol,hogy hany eves lennek,lenne-e keresetem(diakmunka),stb.a pillanat dontene el,az viszont biztos,hogy egyedul keptelen lennek meghozni a dontest,mindenkeppen megkerdeznem a szuleimet,es a baratomat(mar,ha a baratom a fiu...)

14/l

2014. máj. 10. 22:00
 19/55 anonim válasza:
36%
Ha valaki fiatalon teherbe esik elég egy dologba belegondolnia még mielőtt dönt:te mit szóltál volna hozzá ha anyukád úgy dönt ,hogy elvetet?Hisz te csak egy gyerekkezdemény voltál valamikor.Megtehette volna...
2014. máj. 10. 22:35
 20/55 anonim ***** válasza:
40%

Jelenleg talán inkább elvetetném. Viszont ha már végzős lennék, és úgy csúszna be, hogy középsuli elvégzése után szülném meg, akkor megtartanám.

17L

2014. máj. 11. 00:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!