Ha teherbeesnétek, de nem vagytok benne biztosak, hogy a gyerek apjával akarjátok leélni az életeteket akkor is megtartanátok a babát? Elmondanátok a párotoknak, ha esetleg elvetetnétek?
Mivel már igencsak benne vagyok a korban, megtartanám. Annak az esélye ugyanis, hogy találjak egy férfit, akinek ugyanolyan fontos a hűség, kölcsönös tisztelet és összetartás egy életen át, mint nekem, szinte nulla. Amióta az eszemet tudom, mindig is úgy gondoltam, egy gyereknek teljes családban kell felnőnie, de úgy tűnik, ez sokkal nehezebb feladat, mint hittem. Azonban az anyaságot meg szeretném tapasztalni és jobbá tenni egy csöppnyi emberke életét a gondoskodásommal, így igen, én megtartanám!
32/N
1. Elöször olyan valakitöl nem lennék terhes, akivel nem akarnék végleg együtt maradni. (Védekeznék!)
2. Ha netán mégis terhes lennék védekezés ellenére, akkor megtartanám a babát, amennyiben nem súlyos fogyatékos lenne, és meglenne a lehetöség arra, hogy emberi életet tudok neki biztosítani.
3. Viszont minden esetben megbeszélném az apával, mert ez kettönk döntése kellene, hogy legyen.
1. Nem szexelnék védekezés nélkül olyannal, akivel nem szeretnék közös gyereket, akivel nem érzem úgy a kapcsolatunk alatt, hogy egy életet akarok mellette leélni.
2. Ha mégis, de még fiatal lennék, akkor elvetetném, mert számomra fontos, hogy egy nőnek egy férfitól legyenek a gyerekei, attól, amelyik a férje, ebben az esetben elmondanám a páromnak, hogy elvetetem és azt is, hogy miért, ezek után valószínűleg a kapcsolatunk véget érne, hiszen én miért lennék olyannal, akivel nem tervezek hosszú időre, s ő minek lenne velem?
3. Ha mégis, de már harmincon túl lennék, gondolkozás nélkül megtartanám, ebben az esetben is mindent elmondanék a páromnak és minden egyéb esetben is, mert, ha arra nem is tartanám érdemesnek az éppen aktuális páromat, hogy együtt gyereket neveljük, arra igen, hogy tudja az igazat, különben nem csak védekezés nélkül, de sehogy nem szexelnék vele.
Megtartanám. Az apa dönthetne, részt akar-e venni az életünkben.
(35 éves vagyok, és nem sikerül teherbe esnem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!