Ha teherbeesnétek, de nem vagytok benne biztosak, hogy a gyerek apjával akarjátok leélni az életeteket akkor is megtartanátok a babát? Elmondanátok a párotoknak, ha esetleg elvetetnétek?
*Azért olyan könnyen rávágják itt egyesek, hogy mindenképpen tartsa meg a babát. Mi van akkor, ha fél év múlva tényleg eljutnak odáig, hogy egyszerűen nem megy együtt - akkor mégis mi a francból fogja felnevelni azt a gyereket?
Ja, értem, tehát ha szerelemből házasodsz, akkor tuti biztos, hogy életed végéig működni fog a kapcsolat és holdotiglan-holtomiglan lesz, igaz? Érdekes, mégis annyi válás van, ami hatalmas szerelemmel indult...
Ti , akik megtartanátok a gyereket, mit tudnatok anyagilag nyujtani? Mert szeretettel nem lehet jóllakni.
Kell a jatek , ruha, pelenka, turo rudi
En is egyedulálló anya vagyok , es elmondom, hogy iszonyu aldozatok aran tudom biztositani a gyerekemnek a mindennapi örömeit, szinte varázslathoz , magiahoz hasonlatos ez az elövarazslasa a dolgoknak, es ez az önfelaldozas iszonyu nehez!
Magamnak csak dezodort veszek es 3-4 havonta egy hajfesteket!
Erdemes volna megkerdezni par egyedulálló es öszinte anyat, hogy hogy is van ez , es milyen istentelenul nehez, a lehetetlent viszem vegbe nap mint nap!
Ezert vannak teli az árvaházak, ilyen " megtartom lesz ami lesz" alapon
döntesekböl szuletett gyermekekkel
A kérdés úgy szólt MI megtartanánk-e a babát, nem úgy, hogy szerintünk Ő megtartsa-e...
1
megfelelően védekeznék egy ilyen kapcsolatban, sőt benne sem maradnék egy ilyen kapcsolatban..
2
Ha ennek ellenére bekapom a legyet
Az, hogy megtartanám-e nem ezektől a tényektől függ, hanem inkább az anyagi megfontolástól...van-e munkaviszonyom, lesz-e gyedem ha egyedülmaradunk..stb, szomorú, de fntos meghatározó szerepe lenne a döntésemnek
3.
Mindenképpen döntéstől függetlenül azért a gyerekért nem csak én felelek, ha em az apja is, így joga van tudni róla.
A pasinak mindenképpen elmondanám, akárhogyan is döntök, de egy olyan kapcsolatban nem maradnék benne, amiben azt érzem, hogy nem vele akarom leélni az életemet.
Azt részt, hogy elvetesd-e a babát vagy megtartsd, függetleníts a pasitól, mert vele úgysem fog menni.
Szóval azt kell mérlegelned, te önállóan mennyire vágysz gyerekre. Az anyagi helyzeted mennyire engedi meg, hogy egyedül is bevállald? Lenne-e segítséged (pl. testvér, szülők), akik tudnak segíteni? És tényleg tudsz-e lemondani dolgokról a kicsi érdekében, úgy, hogy ezt ne érezd túl nagy áldozatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!