Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha teherbeesnétek, de nem...

Ha teherbeesnétek, de nem vagytok benne biztosak, hogy a gyerek apjával akarjátok leélni az életeteket akkor is megtartanátok a babát? Elmondanátok a párotoknak, ha esetleg elvetetnétek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 20:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%

*Azért olyan könnyen rávágják itt egyesek, hogy mindenképpen tartsa meg a babát. Mi van akkor, ha fél év múlva tényleg eljutnak odáig, hogy egyszerűen nem megy együtt - akkor mégis mi a francból fogja felnevelni azt a gyereket?

Ja, értem, tehát ha szerelemből házasodsz, akkor tuti biztos, hogy életed végéig működni fog a kapcsolat és holdotiglan-holtomiglan lesz, igaz? Érdekes, mégis annyi válás van, ami hatalmas szerelemmel indult...

2013. nov. 8. 22:14
 12/21 anonim ***** válasza:
48%

Ti , akik megtartanátok a gyereket, mit tudnatok anyagilag nyujtani? Mert szeretettel nem lehet jóllakni.

Kell a jatek , ruha, pelenka, turo rudi

2013. nov. 8. 22:17
 13/21 anonim ***** válasza:
40%
Elárulom neked, hogy rengeteg egyedülálló anya van, aki nem feltétlenül azért neveli egyedül a gyerekét, mert úgy döntött. És igen, attól, hogy nincs apai kereset, attól még fel lehet nevelni. Nyilván nehezebb, de nem lehetetlen!
2013. nov. 8. 22:20
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

En is egyedulálló anya vagyok , es elmondom, hogy iszonyu aldozatok aran tudom biztositani a gyerekemnek a mindennapi örömeit, szinte varázslathoz , magiahoz hasonlatos ez az elövarazslasa a dolgoknak, es ez az önfelaldozas iszonyu nehez!

Magamnak csak dezodort veszek es 3-4 havonta egy hajfesteket!

Erdemes volna megkerdezni par egyedulálló es öszinte anyat, hogy hogy is van ez , es milyen istentelenul nehez, a lehetetlent viszem vegbe nap mint nap!

2013. nov. 8. 22:26
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
Csodak nincsenek, es a valahogy mindig lesz , téves
2013. nov. 8. 22:27
 16/21 anonim ***** válasza:
52%

Ezert vannak teli az árvaházak, ilyen " megtartom lesz ami lesz" alapon

döntesekböl szuletett gyermekekkel

2013. nov. 8. 22:31
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
Minden tőlem telhetőt megtennék, hogy ne essek teherbe, mint ahogy eddig mindig tettem is, még akkor is, ha úgy gondoltam az adott emberről, hogy életem végéig vele maradok. Férjnél vagyok, de egyelőre nem tervezünk gyereket, így nem bízzuk a véletlenre. Még ebben a helyzetben sem mondom azt 100%-ra, hogy ha becsúszna, megtartanánk a babát. Azért, mert most nem vagyunk rá készen, nem illene bele az életünkbe, más dolgunk van, mint a gyereknevelés. Ha egy olyan férfitól esnék teherbe, akivel nem tudom a közös jövőmet elképzelni, egyértelmű lenne a döntés. Nem tartanám meg. Azért, mert már előre látható lenne, hogy egyedül kéne felnevelnem. Amennyiben nem muszáj, ezt nem vállalnám, mert biztos baromi nehéz feladat. Szóval nem, semmiképp nem tartanám meg. Elmondanám a páromnak, de valószínűleg ez magával hozná a szakítást is, ugyanis indokként azt hoznám fel, hogy nem vagyok biztos abban, hogy vele akarok élni. Elég egyértelmű számomra, hogy ezek után nem akarnánk egymástól semmit.
2013. nov. 9. 01:15
 18/21 anonim ***** válasza:

A kérdés úgy szólt MI megtartanánk-e a babát, nem úgy, hogy szerintünk Ő megtartsa-e...

1

megfelelően védekeznék egy ilyen kapcsolatban, sőt benne sem maradnék egy ilyen kapcsolatban..

2

Ha ennek ellenére bekapom a legyet

Az, hogy megtartanám-e nem ezektől a tényektől függ, hanem inkább az anyagi megfontolástól...van-e munkaviszonyom, lesz-e gyedem ha egyedülmaradunk..stb, szomorú, de fntos meghatározó szerepe lenne a döntésemnek

3.

Mindenképpen döntéstől függetlenül azért a gyerekért nem csak én felelek, ha em az apja is, így joga van tudni róla.

2013. nov. 9. 07:28
 19/21 anonim ***** válasza:
46%

A pasinak mindenképpen elmondanám, akárhogyan is döntök, de egy olyan kapcsolatban nem maradnék benne, amiben azt érzem, hogy nem vele akarom leélni az életemet.

Azt részt, hogy elvetesd-e a babát vagy megtartsd, függetleníts a pasitól, mert vele úgysem fog menni.

Szóval azt kell mérlegelned, te önállóan mennyire vágysz gyerekre. Az anyagi helyzeted mennyire engedi meg, hogy egyedül is bevállald? Lenne-e segítséged (pl. testvér, szülők), akik tudnak segíteni? És tényleg tudsz-e lemondani dolgokról a kicsi érdekében, úgy, hogy ezt ne érezd túl nagy áldozatnak?

2013. nov. 9. 08:06
 20/21 anonim ***** válasza:
56%
Olyannal nem lennék együtt akit nem szeretek,ha nem érzem komolynak a dolgot nagyon figyelnék a védekezésre,és ha már terhes vagyok elmondanám mindenképp és megtartanám
2013. nov. 9. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!