Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért olyan szigorúa...

A szüleim miért olyan szigorúak velem?

Figyelt kérdés
vannak tesóim és a szüleim mindig csak velem olyan szigorúak, mindig nekem kell megfelelnem...

2013. nov. 5. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a legidősebb? Esetleg a legfiatalabb?
2013. nov. 5. 19:59
 2/9 A kérdező kommentje:
középső gyerek vok...am akk szigorúak NAGYON NAGYON ha tanulásról, haverokról, fiúkról (meg ilyen témákban)...de van h le se szarnak...volt mik összegesztem néhány emberrel és összevágdostam magam azt nem is vették észre...le se szarták...
2013. nov. 5. 20:06
 3/9 A kérdező kommentje:
*összevesztem
2013. nov. 5. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Bizalmatlanok veled szemben és/vagy féltenek.
2013. nov. 5. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Valami miatt a szendvics gyerekek szoktak leginkább kilógni a sorból, és ez hol a szükőket, hol a gyereket, hol mindkettőt megviseli.

Tippjeim:

Légy önálló! Ha valahol elvégezhető házimunkát találsz, csináld meg anélkül, hogy szólnának, ez bizalmat szül.

Ne panaszkodj! Tégy különbséget nagyon fontos és kevésbé fontos dolgaid közt. A kevésbé fontosakban engedj, hogy a fontosaknál könnyebben érhess célt. De semmiképp se emlegesd fel mint Mazsola, hogy "ugye milyen szépen eltúrtam a havat Manócska"

Minél felnőttesebb leszel a felelősségvállalásban, megbízhatóságban, annál inkább úgy is fognak kezelni.

Légy türelmes! a leírt dolgok nem hetek alatt hatnak.

Sok sikert!

2013. nov. 6. 08:16
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!! am eléggé besegítek szó nélkül is volt, h nővérem szobáját a szüleim talarították én meg szó nélkül elkezdem megfőzni azt amit aznapra terveztek...
2013. nov. 6. 18:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy szigorúak nehogy azt hidd, hogy neked akarnak rosszat vagy nem szeretnek...
2013. nov. 8. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem feltétlenül rossz az,ha szigorúak veled,inkább azt jelenti,hogy törődnek a sorsoddal,jövőddel.Igyekezz a házimunkába minél többet kérés nélkül besegíteni,légy szorgalmas,tanulj,ne beszélj vissza!Ha Te normálisan állsz a dolgokhoz,ők is úgy fognak.A szerelem témával meg bőven ráérsz foglalkozni még,először is alapozd meg a jövődet.
2013. nov. 8. 16:41
 9/9 anonim válasza:

Szigorúak: nem bíznak benned, nem látnak tehetségesnek, ezért próbálják egyengetni az utad, VAGY csak téged látnak életképesnek, a többi tesód jövője nem érdekli őket.

Akárhogy is, a szüleid idióták, NE FOGADJ EL TŐLÜK TANÁCSOT, csak akkor, ha te is egyetértesz vele. A szüleidnek nincs élettapasztalata.

2013. nov. 24. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!