Miért ennyire szigorúak a szüleim?
Szerintem az normális hogy nem akar még nem akarja hogy a barátodnál aludj, mert 16 évesen még korai én úgy gondolom.. Főleg hogy arra gondol hogy biztos csinálnátok azt is.. Vagy nem? Szerintem még várj ezzel
13L
gyerek vagy még, szép, hogy szigorú!
ki van nyalva a seggetek, nektek kussvan a mai világban
"A most 40-50 évesek is mindennap eljártak a barátikkal, főleg nyáron, és őket még mobilon se lehetett elérni, pedig bármi történhetett volna velük."
Lehet, hogy te mas korokben mozogsz, de az en szuleim mindig elerhetoek, sot nem is mennek sehova nyaralni meg baratokkal, hanem a gyerekeiknek elnek. Arrol nem beszelve, hogy egy 40-50 eves teljesen mas kategoria, mint egy 16 eves. Egy 16 evesert a szulo felel, mig egy felnottert onmaga. Ha nem latod a kulonbseget, az nagyon nagy baj.
A masik meg az, hogy 40 eve nem ilyen volt a vilag. Akkor nem kellett attol tartani, hogy a gyereket valaki feldarabolja (igen, nalunk a varosban megtortent!), megeroszakolja stb. Sokkal tobb az orult oda kint manapsag, mert megszuntek a szanatoriumok, az elmebetegeket vedik a normalisakkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!