Miért ennyire szigorúak a szüleim?
Figyelt kérdés
16 éves leszek októberbe,de a szüleim főleg anya úgy kezel mint egy 5évest.Pl. nem engedi,hogy a barátommal együtt aludjunk pedig mindent tud rólunk és a kapcsolatról(azt mondta anya,hogy ha eljegy a barátom akkor alhatunk együtt),nem akar elengedni ide-oda(persze olyan helyekre ahova nappal szeretnék menni kicsit,mint pl. város,barátomékhoz)ha vmit kell segíteni nekem azt egyből meg kell csinálni,de ha én szeretnék vmit akkor azt felejtsem el.2011. júl. 17. 19:07
11/12 anonim válasza:
19:21 úgy értettem, hogy akik 40-50 éve voltak fiatalok, kicsit rosszul fogalmaztam. Amúgy utolsóval egyetértek. Csak mert mindent megtilt, és sehová sem engedi a gyerekét, attól a gyerek NEM lesz normálisabb, fegyelmezettebb stb. Aztán meg a szülő csodálkozik, hogy a csemetéje, mikor 18évesen kilöki úgy a világba, hogy még egy moziban sem volt egyedül, teljesen megbénul, és nem tudja mit csináljon. Nem jó a túl laza póráz, de a túl szoros sem.
12/12 anonim válasza:
Nálunk apa engedékenyebb, 16évesen ne várd az együtt alvást,nekem is csak apán keresztül sikerült elintézni a szilvesztert hogy barátomnál alhassak,közel 11hónap után/ti mennyi ideje vagytok együtt és voltatok már együtt minden szempontból???/,pedig tudja anya hogy mik történtek már, csak fél hogy nagymama lesz:)
egyszerűen félt és kész,ezt el kell fogadnod,amíg él így lesz,csak nem fogja a tudtodra adni miután kirepülsz:) úgyhogy legyetek türelmesek:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!