Nagyon szigorúak velem a szüleim, mit csinaljak?
Szerintem meg kell próbálnod összebékíteni őket. A nők ehhez jobban értenek, mint a férfiak :-)
Én megértem őket is, meg téged is. Féltenek téged, és a legjobbat szeretnék neked. De azért azt elmagyarázhatod nekik, hogy ők sem hagyták ott egymást az első problémánál...
A tapasztalat azt mutatja, hogy a folyamatos rágicsálás amit a szüleid csinálnak igenis tönkreteheti a kapcsolatot. Akárhogyan is szeretnék mást mondani, de ez van. Két lehetőség közül választhatsz:
Vagy a szüleidnek megmondod, hogy őt választottad és őt szereted, és ha nyünnyögnek, akkor egyértelműen kiállsz a pasidért. Ekkor vagy megromlik a kapcsolatod a szüleiddel, vagy végül elfogadják a pasit. Rizikós.
A másik opció, hogy előbb-utóbb felőrlődik a kapcsolatod. Ha ez így lesz, akkor a szüleid lám megmondtam pillantásokkal fognak rád meredni, mintha ők nem tehetnének a szakításról.
Amit mindenképp mérlegelni kell, hogy van-e ez a kapcsolat olyan jó, örökké tartó stb, hogy esetlegesen összerúgd a családoddal a port. Vajon szülőknek a konkrét pasi nem tetszik, vagy egyszerűen csak megijedtek, hogy komolyra fordultak a dolgok, és jaj a pici lányukkal mi lesz.
A lángoló szerelem kb 2 évig tart, mint azt írták fentebb, annak elmúlása semmit nem jelent. A sokéves házasok nem úgy szeretik egymást mint Rómeó és Júlia, de valami szeretetnek lennie kell. Szerintem 10 hónap körül még nincs itt az ideje ennek a váltásnak, de nem kizárt, hogy csak erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!