Szakítottunk a barátnőmmel, mit csináljak?
Mindennél jobban szeretem, bármire képes lennék érte, 10 hónapot voltunk együtt, és minden téren ő az igazi számomra. Ha tudnám mit kéne tennem megtenném, bármi az ára.... Hogy tegyem túl magam rajta? Teljesen ki vagyok borulva, ma sűrgősségire kellett vinni mert elájultam, és egy órán keresztül magamon kivül voltam és nem tudtam magamról... Mit tanácsoltok, mit tegyek? Nagyon fáj, segítsetek kérlek!
17/f
Először is ne hisztizz és ne rinyálj mint egy lány. Vegyél már erőt magadon, ez nem férfi viselkedés! Menj oda, virág, leborulás, könyörgés, szeretlek, ígérgetés (majd azok betartása) stb. Nem otthon kell bőgni.
Aztán meg lehet, kicsit még odébb van az az igazi, de sok boldogságot addig is!
Ez most nehéz, és nem fogok hazudni, holnap sem lesz egyszerűbb, meg holnap után sem. Nem mondom, hogy igyál, mert nem oldja meg a fájdalmadat, arról nem is beszélve, hogy hosszútávon neked is az a jó, ha meggyászolod magadban a dolgot, így később szép emlék lesz az a 10 hónap.
Fiatal vagy még, előtted az élet, fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!