Mit csináljak? ( Tovább alul)
El jöttem a barátomhoz 3 napra.. anyumnak azt mondtam hogy a barátnőmhöz megyek aludni!! a Barátnőm falazott is nekem meg minden.. de tegnap rám írt anya facebook-on hogy szia.. én vissza írtam de úgy hogy Tibike vagyok ( Az én barátom) és azt írta hogy nincs e nálad a lányom vissza írtuk hogy nnics meg mibden.. é azt írta hogy holnap ( ma) megy le a barátnőmhöz meg nézni hogy ott vagyok e.. de ha rá jönn hogy hazudtam akk nagyon nagy baj lesz!! ma reggel pedig a barátom ment azzal a busszal amivel anyum és írt nekem a barátom hogy, rajta van a buszon.. szóval most éppen megy meg nézni hogy hol vagyok :( nagyon izgulunk hogy mi lesz...
Jah és azért hazudtam anyumnak mert ő is így viselkedik velem.. mindig kiabál rám... ha rosszat csinálok az a baj.. ha jó akk az.. :( a barátomat nem engedi hozzánk.. én sem jöhetek hozzáá.. azért szökök.. mert ugye már tél van nem lehetünk kint a hidegbe.. már nagyon unom hogy mindig én vagyok a rossz.. közben meg minden meg teszek hogy nem legyen veszekedés.. el kéreckedek ha menni akarok valahova.. volt olyan hogy a barátom már a buszon vt hogy megyünk sétálni meg ilyneek bent a városba.. anya el is engedett.. aztán meg hirtelen meg gondoltam magát és nem engedett.. én meg el mentem.. mert nem hagyom hogy ő el hív meg minden utána meg anyum meg már nme enged.. anyni veszekedés volt már hogy már nagyon fáj :(( minden nap sírok.. szó szerint meg akarok halin :( valaki segítsen az életem megoldásában!!!! Lécci segítsetek :( :'(
Majd írd meg mi volt.
Ne izgulj nem lesz baj, örülj hogy ilyen problémáid vannak még, pont ma jutott eszembe hogy pár évvel ezeleőtt én is hazudtam anyukámnak hogy hol alszok, és mennyire izgultam mert tudtam hogy tudja hogy hazudok:)
De jó volt......a sok izgulás, szökdösés:)
Azóta az a fiú a férjem, 2 gyerekünk van.
Visszasírom ezeket a problémákat:)
tényleg írj majd mi volt nem kell félni
"azért szökök.. mert ugye már tél van nem lehetünk kint a hidegbe.."
még nincs tél.
Miért nem lett volna elég csak 1napra menned a barátodhoz?Akkor könnyebb lenne a helyzet...
Amúgy meg anyud biztos azért engedett el,hogy rádbizonyítsa a hazugságot és ezentúl már soha sehova ne engedhessen el.Sz*mét egy anyuka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!