Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek esküvői sminkért sok összesen 17 ezer forint? Tovább alul
tratalmazza:
1 próbasmik nekem ingyen
1 menyasszony smink 7000 Ft
1 vőlegény smink 4500 Ft
2 koszorúslány smink 5500 Ft
Nem vagyok otthon a témában, nem voltam még menyasszony, és nem sminkeltetem magam sminkessel.
De nekem nagyon soknak tűnik az összes tétel.. Mit raknak a menyasszonyra, hogy 7000 forintot elkérnek érte? Aranyport? Valószínűleg három ceruzavonalat meg két kenésnyi festéket.
És a vőlegényt szokták sminkelni??? Hát nagyon le vagyok maradva..:)
A koszorúslányok meg mennyivel kapnak rondább maszkot, hogy "csak" 5500 forint a sminkjük?
Hát.. én nem tudom, hogy mostanában hogy szokták csinálni, de én tuti nem fizetnék ennyit egy sminkesnek. Persze ha neked ez járul hozzá ahhoz, hogy tökéletes legyen a napod, akkor nyugodtan fizesd ki, egy közepes költségvetésű lagzinál pl egyáltalán nem tűnik olyan soknak 17e forint egyéb költség, ha nem nézzük mire megy.
Biztos elég tűrhetően állsz anyagilag, úgyhogy ha szép, nagyszabású esküvőt tervezel, akkor megéri, hogy mindenből a legjobb legyen.
A miénken én csináltam a saját sminkemet ingyen. :D Szép lett, mivel már elég tapasztalt vagyok ilyen téren, tudom, mi áll jól nekem és mi mutat jól a fényképeken.
A vőlegényt viszont valószínűleg megütötte volna a guta, ha kisminkelik, a haverjai meg összepisilték volna magukat a röhögéstől. Meg a család is... Mellesleg én is. :D
Talán picit maradiak vagyunk. :)
beállok a maradiak sorába,nem értem mit sminkelnek a vőlegényen...párva vagy sirva vagy röhögve de menekülne ha mondanám h neki is smink:D
7ezer meh 5,5ezer sminkért? legutóbb kozmetikussal sminkeltettem mert nem volt nálam semmi és alkalomhoz kellett,1500ért olyan sminket csinált,hogy csak néztek rám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!