Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek esküvői sminkért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek esküvői sminkért sok összesen 17 ezer forint? Tovább alul

Figyelt kérdés

tratalmazza:

1 próbasmik nekem ingyen

1 menyasszony smink 7000 Ft

1 vőlegény smink 4500 Ft

2 koszorúslány smink 5500 Ft

2011. jan. 6. 15:51
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Ja és még a koszorúslányok sminkjéhez annyit, hogy gondolom idősebbek lesznek, akik amugy is sminelik magukat hétköznapi életbe. Nálunk se mindig kicsik a koszorúslányok.. Hanem már félig felnőttek.. 16-19 évesek :)
2011. jan. 7. 09:43
 42/47 A kérdező kommentje:

tegnap 17:19

"Még egy nevetséges, hisztis menyasszony"

Jó lenne ha a véleményedet magadban tartanád, én nem minősítettelek, ezért nincs jogod senkit sem megbántani, még engemet sem!

2011. jan. 7. 13:38
 43/47 anonim ***** válasza:
sok
2011. jan. 7. 19:51
 44/47 anonim ***** válasza:

A menyasszonyi sminket még megértem, de vőlegény smink???

A menyasszonynak 7000 forintért jó néhány réteget felhordhatnak a felületre. A Maszk 3. részét forgatjátok?

Szerintem saját sminkkel is szép menyasszony leszel, minnél természetesebb, annál szebb.

2011. jan. 8. 22:29
 45/47 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem sok. Egy átlagos, úgy értem nem menyasszonyi smink egy jobb sminkesnél 10.000 Ft, de csak akkor, ha nem megy házhoz, hanem te mész hozzá. Ebből fakadóan gondolom, hogy egy menyasszonyi smink, főleg, ha házhoz megy a sminkes legalább 20.000 Ft. Úgyhogy nem sok a 17.000Ft 3 sminkért! Viszont megnéztem a Váczi Orsi honlapját, és nagyon kezdetlegesnek találom, ahogy sminkel, én nem engedném meg, hogy engem kisminkeljen, de az esküvőmön aztán főleg nem.
2011. jan. 9. 01:09
 46/47 anonim válasza:
64%

Szia:)

Szerintem nem sok hiszen ez a te nagy napod és mindent meg akarsz tenni, hogy te legyél a középpontban mivel ez a TE ESKÜVŐD .

Ha megteheted mért ne. Biztosan gyönyörű leszel.(Remélem nem késői a válasz).

Legyetek boldogok!:)

2011. jan. 9. 08:31
 47/47 anonim ***** válasza:
65%

Ezen a "vőlegény sminken" tök jót nevettem. :D

Kíváncsi lennék azért a vőlegény arcára, amikor megtudja, hogy őt is sminkelik :D

2011. jan. 17. 16:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!