Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek esküvői sminkért sok összesen 17 ezer forint? Tovább alul
tratalmazza:
1 próbasmik nekem ingyen
1 menyasszony smink 7000 Ft
1 vőlegény smink 4500 Ft
2 koszorúslány smink 5500 Ft
Hát, ha gazdag vagy, és telik rá, akkor nyugodtan. De gondolom, ha így lenne, nem tetted volna ki ide.
Szóval: szerintem a koszorúslányoknak egyáltalán nem kell smink. Hiszen azok csak gyerekek lesznek, nem? Ha meg tinik, vagy barátnők, oldják meg maguk.
Vőlegénynek smink? Ilyenről még nem hallottam. Mi ő? Színész? Én amúgy alapból b**isnak tartom ha egy pasin van smink. Nem tudom, nekem az nem férfias. Bocsi.
A menyasszony sminket is sokkal olcsóbban el lehetne intézni. De ez a te napod, ill. menyasszony napja, úgyhogy ha azt veszed, hogy egyszer élünk, akkor ok, legyen, de olcsóbban is meg tudnád úszni.
Kedves kérdező válaszolnál nekünk arra, hogy minek völegényi smink? A férjed szeretne ilyet? hahahaha
Már az szánalmas hogy képes vagy 7ezerért sminkeltetni mikor ez kb maximum 3ezerFt!
Ez rengeteg!
Ha sminkre 17 ezret szántok akkor az egész esküvő mennyibe fáj?
De ez a vőlegény smink tiszta parádé! Azt hiszem a párom messzire szaladna, ha azt mondnám neki, hogy márpedig ki leszel sminkelve!
Erre gondolhatott:
"Igen, lehet hogy sokaknak furcsán hangzik, de a férfi színészeket ugyanúgy sminkelni kell, mint a nőket.
Urak, nem kell megijedni, egy férfi semmit nem veszít férfiasságából, ha kisminkelik. De ez a nap két emberről szól, és bután néz ki egy verejtékező vőlegény egy gyönyörűen kisminkelt menyasszony mellet.
Egy vőlegényen akkor lehet észrevenni a sminket, ha az rosszul van elkészítve, vagy ha egyáltalán nincsen rajta."
Forrás:
Szia,igen, budapesten ez az ára, ha nem ismerőshöz mész, vagy akármilyen kozmetikushoz.
A vőlegénysmink gyakorlatilag alapozás, és azért szokták adni, mert sok ffinek sem olyan szép a bőre, hogy fotókon később jól mutasson. Az én vőlegényemnek is csináltak, neki még a szempillájával is műveltek valamit, mert nagyon rövid és vékony volt, hogy normálisnak tűnjön. A férjem abszolút nem igényes ilyesmikre, de ezt nem akarta kihagyni :) Ragaszkodott hozzá, ő is jól akart mutatni a fotókon :)
ha rá tudsz ennyit szánni, akkor lehet érdemes... mi nem bántuk meg. És VIP ügyfélként bántak velünk: házhoz jöttek, kölcsönadta a sminkes egész napra a rúzsát, alapozót, stb. Én őt maximálisan tudom ajánlani.Ha kell az elérhetősége, szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!