Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek esküvői sminkért sok összesen 17 ezer forint? Tovább alul
tratalmazza:
1 próbasmik nekem ingyen
1 menyasszony smink 7000 Ft
1 vőlegény smink 4500 Ft
2 koszorúslány smink 5500 Ft
Én szerintem ez elég jó ár, én a szalagavató sminkemet 3.000-ért csináltattam, és az jóval egyszerűbb, mint egy esküvői. És szerintem igenis kell vőlegény smink, mert minek a sok "cécó", ha a képeken a pasi ronda lesz? :D
Az én párom baromi igényes magára, úgyhogy ha lenne csak egy apró kis pattanás is az arcán az esküvő előtt, rögtön kérne alapozást :D
Rákerestem a sminkes nevére.
Valószínuleg o az:
Ha telik rá csináltasd, személy szerint én nem adnék ennyit érte.
Nézd, az én kozmetikusom nyáron 14.000 Forintot kért három sminkért (menyasszony+2 koszorúslány).
Házhoz jött, a próbasminkért pedig nem kért egy forintot sem. És szerintem sokkal szebben, és ügyesebben sminkel, mint az a hölgy, akinek belinkelték a honlapját.
Azok az esküvői sminkek amik kint vannak, én is simán megcsinálom.
A saját esküvőmön is magam kentem ki magyam. Ingyen.
Szerintem nem sok érte.
A vőlegény smink talán soknak hangzik.
De mindent egybevéve..szerintem nyugodtan csináltasd meg ennyiért, ha van rá keret. Ez lesz a ti napotok. Fontos hogy úgy nézz ki, mint ahogy elképzelted :))
Szerintem 7000ért nem olyan sok szerintem (akinek azért nagyon fontos az esküvője) a menyasszonyi smink. Gondolom műszempilla, strasszkő, meg mindenféle extra is beletartozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!