Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek esküvői sminkért sok összesen 17 ezer forint? Tovább alul
tratalmazza:
1 próbasmik nekem ingyen
1 menyasszony smink 7000 Ft
1 vőlegény smink 4500 Ft
2 koszorúslány smink 5500 Ft
Egy kérdés tettem fel, nem bántottam itt senkit sem. Akkor miért förmedtek rám rögtön???
Ezt mondta a sminkesem és egyben sylistom is, Váczi Orsi. De látom ti nagyon maradiak vagytok! :D
Én akkor is vele fogom megcsináltatni, ha még sokaljátok is.
Miert kellett kiirni a sminkesed, vagyis a sztajlisztod nevet? Ismerni kellene, vagy mi a szosz?
Nincs normalis ferfi, aki hagyja magat kisminkelni.
De akkor miért kérdezted a véleményünket, hogy sokalljuk-e, ha utána megharagszol, ha azt mondjuk, hogy igen? Egyikünk sem mondta, hogy ne csináltasd meg ennyiért. Ha véleményt kérdezel, akkor előfordulhat olyan is, hogy olyan véleményt kapsz, ami nem egyezik a tiéddel. Az meg, hogy nem vagyunk oda a sminkelt pasikért, hát ízlés kérdése. Képen biztos jól mutat, de nekem nem tetszik és a párom sem vállalta volna be.
Egyébként meg nem hiszem, hogy bármi sértőt írtam volna.
15:58 voltam.
Szerintetek esküvői sminkért sok összesen 17 ezer forint?
Mivel egy esküvő kb. félmillió alatt nem jön ki, 17 ezer már nem számít. Hallgass magadra és a párodra!
Mi meg válaszoltunk, akkor miért förmedsz ránk?:)
Attól, hogy te + stylist úgy gondoljátok, hogy megéri a smink az árát, a többség még gondolhatja másképp. Egyébként nyilván a sminkesed nem hülye, hogy maga ellen dolgozzon..
Lehet, hogy tényleg meg vagy elégedve a munkájával, de attól még lehet, hogy sok másik sminkes negyedárért csinálja ugyanazt, ugyanabból az anyagból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!