Csak szerintem túl szigorúak a szüleim?
Hány éves vagy?
Ha a leckédet ellenőrzik, azt megértem. De miért engedik, hogy ilyen keveset gépezz? Meg ilyen keveset tévézz? Én kifejezetten tesiből állok totál 4esre, de nem tiltanak el semmitől!
Főleg, hogy ébn rendszerint 23-24 órakor fekszek le. És minek vettek wifis telefont, ha nem használhatod? Miért nem vettek valami sz_r telót, ennyire féltenek hogy megnézel rajta valami hülyeséget?
Nyilván ez attól is függ, hány éves vagy, de atlán nem 6. :)
Hétköznap még megértem, hogy ekkor fekszel (bár én megengedném, hogy tovább is maradj, ha mondjuk épen akkor kezdődi egy jó film)
Ezt a fél órás netet még ESETLEG megértem (bár én nem kötném korlátokhoz), na de 1 óra tévé??? Addig meg sem lehet nézni egy filmet. Mit lehet csak 1 órát nézni? Semmit. Szóval ez szerintem hülyeség.
Nem tudom, hogy működik a wifis teló, de ha pluszban fizetni kell a használatáért és nem állnánk jól lehet, hogy én is tiltanám. Vagy legalább meghúznék pár bizonyos határt.
A 4-es meg jó jegy, még a neve is az, hogy "jó". Teljesen felesleges egy négyesért kiakadni.
Házi feladat ellenőrzést még egy alsósnál megértem, de felső tagozattól kezdve már-már zaklatás.
Szóval igen, szerintem is túl szigorúak.
21L
nem értem az ilyen szülőket. Nekem anyukámék sosem voltak ilyenek. Az 1-esért kaptam egy szigorú enyje benyjét... a kettesért azt, h na legalább görbült, de azért se dicsértek meg. Amúgy sosem várták el tőlem, h szín 5-ös legyek és ez full nagy baromság, hacsak nem orvost v hasonlót akarnak belőled csinálni. Bár fontos lenne, h meghallgassanak téged is, h te mit akarsz magaddal kezdeni. Meghallgatnak? Nyilván fel lehet nőni mindezek nélkül is... de az ilyenféle megvonásokat sosem értettem.
Szigorúak a szüleid és számomra teljesen érthetetlen ez a hozzáállás, h pl miért nem nézheted a tv-t mondjuk hétvégén kicsit tovább? Meg mi ez a hülyeség, h 4esre eltiltanak 1 hétre? :D Ezekben az időkben inkább játszanak veled, beszélgetnek veled? V elmentek a családdal sétálni, programokat csináltok közösen? Vagy csak úgy szimplán kiadják, h mit nem csinálhatsz és utána ennyi volt a veled való foglalkozás és csak tanulsz?
Én 27 éves vagyok, és van egy lányom (igaz ő még nagyon pici) de ilyen nevelést biztos nem fog kapni! De amúgy ennek az egész mobilos, gépezős, tvs dolognak így semmi értelmét nem látom.
:(
Ülj le és beszéld meg velük h kipróbáljátok egy hétig h ébren lehetsz 10-ig és 3órát netezhetsz és korlátlan a TV-nézés és ha nem rontasz a jegyeiden nem kapsz 3 akkor ez a rendszer marad addig amíg nem rontasz.
A másik pedig az h a 4-es jó jegy és nem lehetsz mindig mindenből ötös.
Meg a k-rva anyját az ilyen szülőknek phuuu :@
Hétközben hajnali 1-2 ig fennvagyok .. szoktam segíteni.. meg minden.. és mégis az átlagom 4,6.. >.<"
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!